Fysioterapeutti Mikko Paananen jatkaa Tepsissä

TPS:n naisten edustusjoukkueen fysioterapeutti Mikko Paananen jatkaa pelaajista huolehtimisen ja kuntouttamisen tälläkin kaudella.

– Jatkan Tepsissä erittäin hyvin mielin. Viime kaudesta asti olen päässyt työskentelemään naisten edustusjoukkueen kanssa ja olen nauttinut jokaisesta hetkestä, mitä olen päässyt kokemaan, Paananen kertoo.

– Nyt on kasassa hyvä ja asiantunteva valmennustiimi, jonka kanssa on mielekästä tehdä yhteistyötä. Valmennustiimin lisäksi pelaajat ovat aivan huippuja, joidenka kanssa tekee mielellään töitä, Paananen jatkaa.

Harjoituskaudella Paananen on myös ohjannut fysiikkaharjoittelua, mutta hänen työnkuva on monipuolinen.

– Tärkeimmät asiat, joita työnkuvaani kuuluvat ovat pelaajien harjoittelun mahdollistaminen ja edistäminen, valmennuksen tukeminen sekä vammojen kuntouttaminen tarpeen vaatiessa. Koen myös itse tärkeäksi sen, että pystyn olemaan tukena monipuolisesti pelaajille läpi kauden.

Paananen on koulutukseltaan fysioterapeutti (AMK), liikuntaneuvoja ja personal trainer. Tepsiin hän saapui kolme vuotta sitten, kun hän aloitti mustavalkoisessa seurassa fysioterapeuttina.

– Fysioterapeutin tehtävissä olen toiminut kohta kolme vuotta ja valmistumisesta saakka olen työskennellyt Tepsissä sekä yksityisellä sektorilla tuki- ja liikuntaelinongelmien sekä urheilijoiden parissa.

Tepsin pelaaja Netta Laasio kommentoi Paanasta sanomalla, että Paananen hoitaa pienimmätkin loukkaantumiset kuntoon.

– Mikko on hyvä tyyppi ja pitää meistä pelaajista hyvää huolta. Hän hoitaa teippaukset, hieronnat ja kuntouttaa vammat, Laasio kommentoi.

Lisää uutisia

30c70ee080","devMode":"false","wpmlLanguageCode":"","menuSettings":{"jetMenuRollUp":"true","jetMenuMouseleaveDelay":"500","jetMenuMegaWidthType":"container","jetMenuMegaWidthSelector":"","jetMenuMegaOpenSubType":"hover","jetMenuMegaAjax":"false"}};