Fysioterapeutti Markus Kemppainen liittyi TPS:n taustaryhmään

TPS sai viime kaudella taustajoukkoihinsa uuden fysioterapeutin, Mikko Tulosen. Hän avaa tällä kertaa fysioterapeutin toimenkuvaa TPS:n taustajoukoissa.

Tulonen on saanut uutena tulokkaana tuekseen myös fysioterapeutti Markus Kemppaisen, joka kuuluu nyt myös virallisesti TPS:n edustusjoukkueen taustaryhmään. Kemppaisella on myös urheiluhierojan koulutus.

Kemppainen painaa hommia täydellä energialla TPS:n eteen, mutta samalla hän tekee vastaavia töitä myös Vireä-nimisessä yrityksessä. Kemppaisen löytää yrityksen Ståhlarminkadun toimipisteestä. Yrityksellä on toimipiste myös Ratapihankadulla. Lisätietoja Vireän palveluista löytyy täältä: https://www.virea.fi/

Eli kaikki TPS-henkiset ihmiset, mikäli on fysioterapia- tai hierontapalveluiden tarpeita, ei muuta kuin yhteyttä Markukseen, ja kipin kapin hänen pakeilleen!

Tulosella ja Kemppaisella oli taas kädet täynnä töitä Kupittaalla. TPS:n fysioiden hellässä huomassa oli tällä kertaa TPS-puolustaja Juri Kinnunen, joka kuntouttaa itseään jo kovaa vauhtia pelikuntoon. Kinnunen pelmahti myös itse kameran eteen kesken haastatteluiden. Tulosen ja Kemppaisen urakka jatkuu treenien jälkeen aina TPS:n pukukopin hoitopöydän ääressä. Tulosen ja Kemppaisen hoitoihin oli taas tuttuun tapaan melkoisen pitkä jono.

Video TPS TV:ssä. https://tpstv.fi/fysioterapeutti-markus-kemppainen-liittyi-tpsn-taustaryhmaan/

Lisää uutisia