Forsman ja Kinnunen sopimuksiin TPS:n kanssa

Jalkapallon Ykköseen valmistautuva TPS on solminut neljä uutta pelaajasopimusta. Puolustaja Juri Kinnunen ja maalivahti Oskari Forsman ovat solmineet kauden 2015 kattavat sopimukset raitapaitojen kanssa. 24-vuotias Kinnunen siirtyi kauden 2014 elokuussa Veikkausliigaan ja TPS-paitaan Ykkösen tasolta FC Viikingeistä. Tänään 27 vuotta täyttävä Forsman pelasi kauden 2014 Veikkausliigaa RoPS:ssa.

Kinnunen on alkujaan helsinkiläisen Käpylän Pallo kasvatteja, mutta hän siirtyi vuonna 2005 HJK:n junioriorganisaatioon. Hän on pelannut aikuisten sarjoissa Ykköstä Klubi04:ssä, PK-35:ssä sekä viimeksi FC Viikingeissä yhteensä 118 ottelun verran. Viime kaudella Kinnunen pelasi Veikkausliigassa 11 ottelua TPS:n riveissä. Kinnusella on takanaan myös 21 poikien ja nuorten maaottelua.

Forsman on alunperin porilaisen FC Jazzin kasvatteja. Hän siirtyi kaudeksi 2006 FC Interin organisaatioon, jossa pelasi kuusi Veikkausliigaottelua. Kaudet 2009 ja -11 hän pelasi Ykkösessä FC KooTeePee:ssä. Kausi 2010 meni samalla sarjatasolla OPS:ssä. Forsman palasi kasvattajaseuraansa FC Jazziin Kakkosen tasolle kaudeksi 2012. Seuraavat kaksi kautta menivät RoPS:ssa Veikkausliigassa. 188-senttinen Forsman on pelannut urallaan yhteensä 17 Veikkausliigaottelua.

TPS:n nuorista pelaajista myös Riku Sjöroosin ja Jonni Peräahon kanssa on sovittu jatkosopimuksista kauden 2015 suhteen. Vuoden 1995 ikäluokkaa oleva Sjöroos on pelannut Veikkausliigaa TPS:ssä viiden ottelun verran. Vuoden 1994 ikäluokkaa oleva Peräaho on pelannut puolestaan 28 ottelua Kakkosessa ÅIFK:n riveissä.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen analysoi tuoreet sopimuspelaajansa:
http://tpstv.fi/forsman-ja-kinnunen-sopimuksiin-tpsn-kanssa

Lisää uutisia