FOOD|BALL – ruokatarinoita pallon ympäri: vieraana Kasper Hämäläinen

Kaupallinen yhteistyö Jalotofun kanssa.

FOOD|BALL – Ruokatarinoita pallon ympäri on TPS Jalkapallon ja Jalotofun yhdessä tuottama podcast-sarja, jossa haastatellaan eri puolilla maailmaa pelanneita, tai parhaillaan pelaavia, suomalaisia jalkapalloilijoita. Pääpaino haastatteluissa on kasvisruoassa ja ylipäänsä ravinnon suhteessa urheiluun ja suorituskykyyn. Lisäksi podcastissa haasteltavat jalkapalloilijat tuovat esiin kohtaamiaan ruokakulttuureja sekä ravitsemukseen liittyviä käytäntöjä eri jalkapalloseuroista.

Podcastia isännöivät TPS jalkapallon vastuullisuuskoordinaattori ja entinen ammattilaisjalkapalloilija Juho Lähde sekä Jalofoodsin toimitusjohtaja & jalkapallovalmentaja Jouko Riihimäki.

Viidennessä jaksossa vieraana on TPS:n keskikenttäpelaaja Kasper Hämäläinen. Urallaan mm. 63 A-maaottelua pelanneen ja 4 Puolan mestaruutta voittaneen ”Kappen” kanssa keskusteltiin hänen pitkästä peliurastaan, ravinnon roolista eri seuraorganisaatioissa ja kulttuureissa sekä kuormituksen mittaamisesta & rasituksesta palautumisesta. Podcastin lopuksi Kappe antaa myös ravintovinkkejä nuorille futaajille.

Podcastin kesto noin 56 minuuttia.

Kuuntele jakso Spotifysta: https://open.spotify.com/episode/6JsKcux6ChUehJWFFHvjYo?si=1d5078a86b6c4470

Lisää uutisia