FF Jaro -ennakko: ”Motivoida ei tarvitse ketään – se tulee itsestään”

Jalkapallon Ykköstä on jäljellä enää neljä (4) kierrosta. TPS kohtaa tämän kauden viimeisissä Ykkösen otteluissaan FF Jaron sekä IF Gnistanin kotonaan sekä OPS:n ja FC Hongan vieraissa. Ykkösen kärkipaikalla kolmen pisteen marginaalilla oleva TPS aloittaa sarjan loppusuoran perjantaina 22.9. FF Jaroa vastaan. Ottelu alkaa Kupittaan Veritas Stadionilla klo 18.30.

TPS julkaisi keskiviikkoisessa tiedotustilaisuudessa päävalmentaja Mika Laurikaisen uuden kaksivuotisen jatkosopimuksen. TPS:n ja Laurikaisen uusi sopimus ulottuu näin kauden 2019 loppuun asti. 54-vuotias Laurikainen on valmentanut TPS:ää kaudesta 2014 asti, ensin yhden kauden Veikkausliigassa, ja nyt kolmatta kautta Jalkapallon Ykkösessä.

– Olemme neuvotelleet uudesta sopimuksesta alkukesästä lähtien. Minulle tärkein ehto oli se, että seura tekee jatkossa omaa kehitystyötään kohti tulevaisuutta uskottavasti. Silloin kun seuran kaikkea toimintaa ohjaa selkeä suunnitelmallisuus sekä yhdessä luotu ja tulevaisuuteen tähtäävä strategia, niiden seurauksena on varmasti oikeansuuntaista kehitystä kaikilla seuran eri toimintasektoreilla, Laurikainen painotti.

Laurikainen ennakoi tilaisuudessa myös perjantaista TPS-FF Jaro -ottelua. TPS-luotsi jatkoi tutuksi tulleella linjallaan ja kertoi, että joukkue etenee loppukaudenkin ottelukohtaisin projektein eteenpäin. Laurikainen kehui Jaron pelinopeutta, taitoa ja kokemusta. TPS pääsee perjantaiseen otteluun käytännössä täydellä miehistöllään.

TPS on pelannut viimeiset yhdeksäntoista (19) otteluaan musertavalla saldolla: 14-4-1, maalierolla 38-7. Viimeiset kaksi kierrosta toivat yhtä monta tärkeää vierasvoittoa. Ensin kaatui GrIFK (1-3) ja viime viikon torstaina FC Haka (0-2). FF Jaro on pelannut vahvaa syyskautta, mutta kaksi viimeistä kierrosta ovat tuoneet sille vain pisteen. Joukkue pelasi maalittoman tasapelin Rantaderbyssä KPV:ta vastaan sekä hävisi viimeksi kotonaan FC Hongalle lukemin 1-2.

TPS on voittanut FF Jaron kauden molemmissa kohtaamisissa tähän mennessä. FF Jaro kaatui ensi Turussa toukokuun lopulla Jani Virtasen hienolla vapaapotkumaalilla lukemin 1-0. TPS kävi heinäkuussa ryöstöretkellä Pietarsaaressa ja kaatoi Jaron puhtaasti 0-2 Juri Kinnusen ja Oskari Jakosen maaleilla.

Videoennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/ff-jaro-ennakko-motivoida-tarvitse-ketaan-tulee-itsestaan/

Lisää uutisia