FC TPS Turku Oy nimitti Jarmo Kähkösen uudeksi toimitusjohtajakseen

TPS jalkapallo vahvistaa organisaatiotaan, kun sen miesten edustusjoukkuetoiminnasta vastaava taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, on nimittänyt Jarmo Kähkösen uudeksi toimitusjohtajakseen. 52-vuotias Kähkönen aloittaa uudessa toimessaan heti. Kähkönen on tutustunut TPS jalkapallon toimintaan tarkemmin jo viime keväästä asti, kun hän on toiminut koko TPS jalkapallon uuden strategiaryhmän vetäjänä. Strategiaryhmän tarkoituksena on kehittää kokonaisvaltaisesti koko seuran toimintaa sekä luoda seuralle yleiset kehityslinjat kauaksi tulevaisuuteen.

– Olen todella tyytyväinen seuran puolesta, että saimme kovan luokan ammattilaisen päivittäiseen toimintaamme mukaan. Jarmo Kähkönen tuntee organisaatiomme ja henkilöstömme jo nyt erittäin hyvin ja olen vakuuttunut siitä, että hän ohjaa tämän seuran oikeaan suuntaan. Joskus asiat vaan loksahtavat sattumienkin kautta kohdalleen ja nyt kävi niin. Jarmo tuli aluksi seuran ulkopuolelta tulevana ihmisenä vetämään strategiaryhmäämme, perehtyi sitä kautta tarkoin koko seuran asioihin ja otti nyt kokonaisvaltaisen vetovastuun FC TPS Turku Oy:n toiminnasta, kun sitä hänelle tarjottiin, FC TPS Turku Oy:n puheenjohtaja Jouko Peräaho taustoittaa.

– Jarmon mukaantulo mahdollistaa samalla, että yli vuoden ajan koko TPS jalkapallon toiminnanjohtajana toiminut Kari Uronen pystyy jatkossa taas panostamaan kokonaisvaltaisesti junioripuolemme toimintaan ja sen kehittämiseen TPS juniorijalkapallo ry:n toiminnanjohtajana. Arvostan todella paljon sitä, että hän kantoi vastuuta myös FC TPS Turku Oy:n puolella vaikeasta viime vuodesta lähtien aina tähän päivään asti, Peräaho kiittelee.

–  Haasteita tässä työssä tulee kyllä riittämään, mutta tiedän aika tarkkaan, millaisen tehtävän otan vastaan. Ensimmäisenä konkreettisena tehtävänä on löytää seuralle uusia pitkäjänteisiä liiketoiminnan malleja vahvistamaan sekä laajentamaan tulopohjaa. Sehän on jo strategiaryhmän antama tehtävä. Tätä kokonaisvastuuta tulee jakamaan syksyllä aloittava innovointiryhmä, jonka tehtävänä on puolestaan uudistaa ja haastaa rohkeasti seuratoimintaan juurtuneita ajattelu- sekä toimintamalleja. Uskon, että tältä pohjalta on hyvä lähteä tekemään koko seuran pitkäjänteistä kehitystyötä junioreista edustusjoukkueisiin asti, toimitusjohtajaksi valittu Kähkönen kiteyttää.

–  On ollut hienoa päästä kehittämään yhtä Suomen tunnetuinta urheiluseuraa. TPS:llä on kaikki edellytykset kasvaa taas sellaiseksi menestyväksi seuraksi, joka pitää huolta myös siitä, että tulevat sukupolvet kasvavat pelaajiksi kannustavassa seurailmapiirissä. Meitä TPS-henkisiä on paljon ja siinä joukossa on paljon myös erilaista osaamista sekä motivaatiota viedä seuran asioita eteenpäin. Meillä pitää olla selkeä ja yhteinen suunnitelma ja strategia, jolla saamme suunnattua energian kohti yhdessä asettamaamme tavoitetta, Kähkönen painottaa.

Jarmo Kähkösellä on lähes 30 vuoden kokemus IT-alan yrittäjänä, osakkaana sekä hallituksen jäsenenä useassa eri yrityksessä. Kähkönen toimi 22 vuotta 1995 perustetussa Ecom Oy:ssä, joka suunnittelee taloushallinnon ohjelmistoja sekä muita sen sektorin palveluita. Ecom Oy siirtyi yrityskaupassa Accountor Group Oy:n omistukseen. Kähkönen on viettänyt suurimman osan elämästään Lounais-Suomessa, viimeiset 20 vuotta Turun alueella.

– Omaa osaamisaluettani on myynti, markkinointi, asiakaspalvelu sekä tuotekehitys. Tiedän kokemuksesta, että kun ilmapiiri on avoin ja innostava, on edellä mainituilla sektoreilla paljon paremmat menestysmahdollisuudet. Avoimuus on rohkeutta ja rohkeus luo voittajia, Kähkönen vielä tiivistää.

Lisää uutisia