FC TPS Turku Oy:n omistussuhteisiin muutoksia

TPS jalkapallon operatiivista toimintaa harjoittavan FC TPS Turku Oy:n omistussuhteet muuttuvat. Koko TPS-yhteisön emoyhdistyksen, TPS Turku ry:n, omistus kasvaa neljästä prosentista 25 prosenttiin. TPS Turku ry:n piti alun perin lunastaa vuonna 2016 koko FC TPS Turku Oy:n osakekanta, mutta sopimuksen sisältöä on nyt muutettu ja aikataulua aikaistettu. TPS Turku ry toimii koko TPS:n junioritoiminnan kattojärjestönä.

FC TPS Turku Oy:n omistussuhteet muuttuivat viimeksi vuonna 2006. Silloin perustettu Sydän Pelissä -ryhmä sai FC TPS Turku Oy:n osake-enemmistön haltuunsa kymmeneksi vuodeksi. Alkuperäisenä tarkoituksena siis oli, että koko FC TPS Turku Oy olisi palannut TPS Turku ry:n hallintaan kokonaisuudessaan tämän jälkeen. Nyt tapahtuneet muutokset aiheuttavat sen, että FC TPS Turku Oy:n omistussuhteisiin ei siis tehdä enää muutoksia vuonna 2016. TPS Turku Oy:n suurimmaksi yksittäiseksi osakkeenomistajaksi tuli vuonna 2006 Seppo Sairanen, ja hän jatkaa yhtiön pääomistajana jatkossakin.

– Yhdistyksen omistus vahvistuu nyt ja nämä muutokset vahvistavat koko TPS-perheen yhteistyötä sekä sitoutumista yhteisten tavoitteiden eteen, Sairanen muistuttaa.

– TPS Turku ry:n näkökulmasta tämä voimaan jäävä laajempi omistuspohja takaa paremmat toiminnalliset olosuhteet FC TPS Turku Oy:lle myös jatkossa. Tämä on nyt pysyvä olotila ja vuoteen 2016 tähdännyt alkuperäinen omistussuhteiden muutoksiin laadittu sopimus ei ole enää voimassa, TPS Turku ry:n puheenjohtaja Tomi Aalto vahvistaa.

– Me olemme nyt neljänneksellä FC TPS Turku Oy:ssä mukana ja pystymme tämän omistuspohjan kautta varmistamaan sen, että yhtiössä toimitaan myös jatkossa kaikkien TPS-arvojen ja -perinteiden mukaisesti, Aalto vielä toteaa.

Lisää uutisia