FC TPS Turku Oy julkaisi viime vuoden tuloksen sekä nimitti uuden hallituksen

TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, piti vuoden 2019 virallisen yhtiökokouksensa Ravintola Maunossa tiistaina 23.4. Yhtiökokouksessa käsiteltiin kaikki sääntömääräiset yhtiökokouksen asiat.

Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Ruohola valittiin virallisen yhtiökokouksen puheenjohtajaksi ja hänen johdollaan käytiin läpi sääntömääräiset asiat, kuten tilinpäätös. FC TPS Turku Oy:n tilikauden 2018 tulos oli tappiollinen. Tappiota kertyi noin 17.700 euroa.

– Me emme päässeet tuloksen kanssa asetettuun tavoitteeseemme, jonka pitää aina olla plussan puolella. Liikevaihtomme kasvoi viime vuonna 800.000 eurosta noin 1,1 miljoonaan euroon. Tämä vuosi on taloudellisesti erittäin haasteellinen, kun olemme taas Jalkapallon Ykkösessä. Satsaamme kaikkemme nyt siihen, että nousisimme takaisin Veikkausliigaan. Jos TPS:stä halutaan jatkuvasti kehittyvä ja kasvava suomalainen huippujalkapalloseura, tarvitsemme vielä laajempaa taloudellista tukijalkaa toimintamme taakse, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen (kuvassa) myöntää.

Yhtiökokous valitsi myös uuden hallituksen, jonka jäseniksi valittiin nykyinen puheenjohtaja Jouko Peräaho, Niklas Österlund, Aimo Moisander ja Ari Aho sekä uusina jäseninä Tommi Suominen, Harri Ekebom ja Jyri Kuusela.

– Hallitus valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ensimmäisessä virallisessa kokouksessa. Strategiatyömme on ollut vähän tauolla, mutta jatkamme sitä nyt yhteistyössä Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen kanssa. Strategiatyössä ovat mukana edelleen niin FC TPS Turku Oy, kuin TPS juniorijalkapallokin. Eli tavoitteena on koko TPS jalkapallon kehittäminen pitkällä tähtäimellä. Uskon, että lopputulos tulee olemaan meille erittäin hyödyllinen. Meillä oli kaiken kaikkiaan hyvähenkinen ja avoin tilaisuus, Kähkönen vielä kiittelee.

Lisää uutisia