FC TPS Turku Oy julkaisi tilikauden 2023 tuloksen sekä nimitti hallituksen

TPS Jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, järjesti vuoden 2024 yhtiökokouksen Turun Seudun Osuuspankin tiloissa maanantaina 27.5.2024. 

Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Ruohola valittiin yhtiökokouksen puheenjohtajaksi ja hänen johdollaan käytiin läpi varsinaiselle yhtiökokoukselle kuuluvat sääntömääräiset asiat. 

FC TPS Turku Oy:n tilikauden 2023 tulokseksi muodostui -329 831 euroa, kun tulos oli vuotta aiemmin -535 510 euroa. Yhtiön liikevaihto oli hieman vajaat 785 000 euroa ja se pieneni edelliseen, Ykkösessä pelattuun kauteen 2022 nähden noin 250 000 euroa. 

Yhtiöllä ei ole pitkäaikaista eikä lyhytaikaista vierasta pääomaa rahoituslaitoksilta. Viime tilikauden tappiota kuitattiin suunnatulla osakeannilla.  

Yhtiökokous valitsi FC TPS Turku Oy:lle myös hallituksen. Yhtiön hallitukseen valittiin vanhoina jäseninä Jouko Peräaho, Petteri Viljanen, Mika Vesa, Marko Rajamäki, Olli-Pekka Saario ja Tommi Suominen

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Jouko Peräaho ja varapuheenjohtajaksi Petteri Viljanen. 

Lisää uutisia