FC TPS Turku Oy hakee myyntipäällikköä

Myyntipäällikön tehtävänä on ylläpitää jo olemassa olevia asiakassuhteita yhdessä toimitusjohtajan kanssa sekä luoda uusia asiakassuhteita yhteistyössä koko muun myyntiryhmän kanssa. Myyntipäällikön tehtäviin kuuluu myös myyntiryhmän johtaminen sekä uusien myyntituotteiden kehittäminen ja tuotteistaminen. Myyntipäällikön pitää osata toimia yhteistyössä muun myyntiryhmän lisäksi myös seuran hallinnon, markkinoinnin ja viestinnän ihmisten kanssa. Myyntipäällikön tehtäviin kuuluu myös yhteistyö erilaisten seuraan liittyvien sidosryhmien kanssa. Pienessä organisaatiossa kaikki tarttuvat myös tavallisiin arkisiin työaskareisiin tilanteen mukaan.

TPS jalkapallo toivoo, että myyntipäälliköllä on kokemusta myynnin johtamisesta sekä tuloksekkaasta henkilökohtaisesta myyntityöstä. TPS jalkapallo odottaa lisäksi tulevalta myyntipäälliköltään toimeen soveltuvaa koulutusta, erinomaisia sosiaalisia taitoja, omatoimisuutta sekä Turun talousalueen tuntemusta. Tämän lisäksi hakijalta odotetaan vahvaa sitoutumiskykyä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi, sillä joukkuepelaaminen on tuloksellisen onnistumisen edellytyksenä myös TPS-toimiston puolella.

Lisätietoja tehtävästä sekä hakuprosessista antaa FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Niklas Österlund, p. 040-739 8555 (to 30.7. kello 14-16 ja ti 4.8. kello 10-12). Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan 14.8. 2015 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: niklas.osterlund@tps.fi

Turun Palloseura (TPS) on vuonna 1922 perustettu turkulainen jalkapalloseura, jonka miesten edustusjoukkue pelaa nyt Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Ykkösessä. TPS on voittanut yhteensä 8 Suomen mestaruutta sekä 11 SM-hopeaa ja -pronssia. TPS on voittanut myös Suomen Cupin kolmen kertaa. Perinteikäs TPS on suomalaisen pääsarjatason maratontaulukossa toisella sijalla.

Lisää uutisia