FC Lahti -ennakko: ”Nyt tarvitaan aivan uutta ryhtiä”

TPS kohtaa perjantaina 15. kesäkuuta FC Lahden myöhäisillan ottelussa klo 20.30 alkaen. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Lahdessa isäntäjoukkueen 3-2-voittoon.

– Pelasimme silloin hyvän ensimmäisen puoliajan, mutta emme saaneet tehtyä maaleja. FC Lahti tuli toisella puoliajalla lujaa ja jouduimme vastaanottavaksi osapuoleksi. Positiivista oli kuitenkin se, että pelattiin loppuun asti ja saatiin tehtyä ne kavennusmaalit. Pisteitä se ei kuitenkaan meille tuonut, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen harmittelee.

TPS pelasi tiistaina Seinäjoella ja ottelu eteni valitettavan tutun kaavan mukaan. TPS:llä oli omat paikkansa, mutta SJK takoi lopulta taululle 4-0-voittolukemat.

– Se oli raskas reissu ja muutoksia peliin pitää tulla. Maalinteon vaikeus on valitettavasti ollut tuttu juttu, mutta ensimmäisen kerran myös koko joukkueen puolustaminen petti. Nyt tarvitaan aivan uutta ryhtiä, Laurikainen myöntää.

FC Lahti jakoi viime kierroksella pisteet FC Hongan kanssa kotikentällään. FC Lahti on hävinnyt ainoana joukkueena vain yhden ottelun tällä kaudella ja on siis äärimmäisen vaikea voitettava. Päävalmentaja Toni Korkeakunnas on luonut joukkueelleen tasapainoisen pelitavan, jota joukkue kurinalaisesti noudattaa.

TPS on saanut kokoonpanoonsa takaisin maalivahti Jonathan Viscosin, puolustaja Rasmus Holman sekä hyökkääjä Oskari Jakosen. Poissa ovat ainoastaan puolustaja Antto Tapaninen sekä pitkäaikaispotilas, keskikenttäpelaaja Tomas Hradecky.

– Se antaa meille tietysti enemmän mahdollisuuksia, kun lyömme lopullisen kokoonpanon lukkoon, mutta muutoksia on tulossa, se on varma. Olisihan se maalitili nyt mukava saada auki myös kotiottelussa, Laurikainen myöntää.

TPS-hyökkääjä Joakim Latonen on pelannut nyt neljä ottelua Veikkausliigassa. Hän arvioi itse ensimmäisiä pelejään Veikkausliigassa ja lupaa, että perjantaina nähdään parempi TPS kuin tiistaina Seinäjoella. Latonen toivoo, että mahdollisimman moni löytäisi tiensä Veritas Stadionin lehtereille, vaikka samaan aikaan pelataan MM-kisojen ottelua Espanja-Portugali.

– Futis on kaikkein parasta paikan päällä, hän kuittaa.

Videoennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/fc-lahti-ennakko-tarvitaan-aivan-uutta-ryhtia/

Ruutu+ esittää kaikki Veikkausliigan ottelut myös kaudella 2018. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,95 €/kk. Pääset katsomaan myös TPS-FC Lahti -ottelua osoitteessa: https://www.ruutu.fi/stream/3245277

Veikkausliigaottelu TPS-FC Lahti perjantaina 15.6. klo 20.30 – tervetuloa!

Lisää uutisia