FC KTP -ennakko: Rähmönen ja Ääritalo ovat taas täydessä pelikunnossa

Jalkapallon Ykkönen jatkuu TPS:n osalta seuraavan kerran maanantaina, kun raitapaidat reissaavat FC KTP:n vieraaksi Kotkaan. FC KTP – TPS alkaa Kotkan Arto Tolsa -areenalla 10.6. klo 18.30.

TPS lähtee Kotkan keikalle maukas, mutta työläs kotivoitto takanaan. TPS:hän kaatoi viime sunnuntaina FF Jaron Kupittaalla Eliécer Espinosan knallitempulla 3-2. Palloseuran ensimmäinen puoliaika oli Espinosan pikaista avausmaalia lukuunottamatta varsin heikko. Tahti parani toisella puoliajalla ja TPS pystyi nousemaan tappioasemasta voittoon.

Argo Arbeiterin valmentaman KTP:n kausi alkoi nikotellen kahdella tappiolla, mutta sen jälkeen kotkalaisten kurssi on muuttunut täysin. Joukkue on pelannut nihkeän alun jälkeen jo viisi peräkkäistä ottelua ilman tappiota. Viimeksi kotkalaiset kaatoivat MuSa:n kotonaan lukemin 3-1.

TPS saa sairastuvalta takaisin kaksi äärimmäisen tärkeää runkopelaajaa Kotkaan mukaan. Hyökkääjä Mika Ääritalon kuumetauti on taakse jäänyttä elämää ja kapteeni Sami Rähmösen nivusvamma on ainakin toistaiseksi myös voitettu kanta. Sen sijaan Jonni Peräahon takareisi ei kestä vielä pelaamista, vaikka hän parhaansa mukaan sitä lauantain harjoituksissa yritti.

TPS hioi lauantaina Kupittaan helteessä omia kuvioitaan kuntoon. Päävalmentaja Tommi Pikkarainen korostaa, että KTP:n pelistrategia perustuu Kotkan keinonurmikentällä selkeästi pallonhallintapeliin ja siihen Palloseuran pitäisi löytää lääkkeet. Odotettavissa siis on, että TPS pyrkii horjuttamaan KTP:n peliä kovalla prässillään. Pikkarainen vielä korostaa, että KTP kuuluu jo materiaaliltaan Ykkösen ehdottomasti suurimpiin nousijakandidaatteihin.

Ennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/fc-ktp-ennakko-rahmonen-ja-aaritalo-ovat-taas-taydessa-pelikunnossa/

TPS:n maalintekijät Jalkapallon Ykkösessä ennen maanantain FC KTP -ottelua: Eliécer Espinosa 4, Alim Moundi 2, Sami Rähmönen 2 ja Solomon Duah 1.

Elisa Viihde esittää kaikki Jalkapallon Ykkösen ottelut kaudella 2019. Kaikki Ykkösen 135 ottelua esitetään selostettuina hintaan 9,90 € / kk.

FC KTP -TPS -ottelua voi seurata täältä: https://elisaviihde.fi/sport/2019-6-10-KTP-TPS/73dd2285-b963-4e50-9267-4157a746b4c2

Lisää uutisia