FC KTP -ennakko: ”Odotan nyt ensimmäistä todellista testiä meille”

TPS kohtaa Suomen Cupin Ykkösen joukkueiden B-alkulohkossa lauantaina 9.2. kotkalaisen FC KTP:n vieraissa. Ottelu alkaa Kotkan Arto Tolsa -areenalla klo 14.00.

TPS on pelannut Suomen Cupissa jo molemmat alkulohkon kotiottelunsa ja tuloksena on myös kaksi voittoa. Ensin kaatui TPV lukemin 2-0 ja viime perjantaina EIF poistui Javenture-Areenalta 3-1-tappio niskassaan. TPS:n maaleista ovat tähän mennessä vastanneet Oskari Jakonen kahdesti sekä Rasmus Holma, Juho Salminen ja Joakim Latonen kukin kertaalleen. FC KTP aloitti oman taipaleensa Suomen Cupissa kaatamalla AC Kajaanin lukemin 4-1.

TPS:ltä puuttui viime perjantain EIF-pelistä tukku runkomiehiä flunssan vuoksi, mutta Albijon Mucazi, Rasmus Holma, Jonni Peräaho sekä Jani Virtanen palaavat kokoonpanoon Kotkassa. Sami Rähmönen lepää vielä lauantain, kuten myös hieman muita myöhemmin harjoittelun aloittanut Mika Mäkitalo.

TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen on erittäin tyytyväinen joukkueensa tämän hetken tilanteeseen, mutta mikään salaisuus ei ole sekään, että haussa on laadukas toppari. TPS:llä oli kokeella Ranskan ja Kongon passit omaava keskuspuolustaja Jessy Lando Fusu, joka ei kuitenkaan täyttänyt niitä vaatimuksia, jotka olisivat johtaneet kauden 2019 kattavaan sopimukseen.

Pikkarainen kertoo, millaisin odotuksin hän lähtee joukkojensa kanssa kohti Kotkaa. Hän arvelee, että FC KTP on ensimmäinen todellinen testipaikka raitapaidoille. Pikkarainen ei vähättele millään tavoin tammikuisia vastustajia tai oman joukkueensa tekemisiä, vaan painottaa sitä, että parissa ensimmäisessä ottelussa joukkueet ovat olleet vielä hieman alkutekijöissään vähän joka asian suhteen.

Videoennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/fc-ktp-ennakko-odotan-nyt-ensimmaista-todellista-testia-meille/

Molemmista Ykkösen joukkueiden alkulohkoista jatkaa kaksi parasta joukkuetta varsinaiseen cup-vaiheeseen 16 parhaan joukkoon. Mikäli TPS pystyisi kaatamaan lauantaina FC KTP:n, varmistaisi se jatkopaikkansa Suomen Cupissa.


KTP-TPS-ottelua voi seurata myös suorana lähetyksenä Ruutu+ -palvelusta: https://www.ruutu.fi/stream/3352478

HUOM! Jos et ole vielä Ruudun asiakas, saat palvelun ensimmäisen kuukauden veloituksetta koodilla SC19TPS
Lahjakortin voi aktivoida osoitteessa https://kauppa.ruutu.fi/lahjakortti

Tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hintaan 9,95 €/kk.

Lisää uutisia