FC Jazz haki pisteet viime hetken maalillaan

TPS hävisi FC Jazzille lauantaina harmittavasti ja niukasti 0-1. Raitapaitojen ja porilaisten ottelu noudatti tuttua kaavaa, TPS piti enemmän palloa ja FC Jazz ryhmittyi puolustamaan ja iski ärhäkkäästi takaisin. Joukkueet kohtasivat jo neljättä kertaa tällä kaudella ja Jazz tasasi voitot 2-2:een.

TPS sai pallon ottelun ensimmäisellä puoliajalla hurjan pallorallin päätteeksi lähes porilaisten maaliin, mutta Riku Sjöroosin kurotus kumahti kuitenkin tolppaan. Myös Jazz hätyytteli TPS:ää muutamilla hyökkäyksillään, mutta mitään vaarallisempaa ei syntynyt.

TPS-Jazz-ottelussa oli pitkään vahvat maalittoman tasapelin ainekset, kunnes entinen TPS-pelaaja Samu-Petteri Mäkelä iski vastaiskusta 89. minuutin kohdalla ja ohitti vastaan tulleen Oskari Forsmanin.

– Kaikki nämä Jazz-ottelut ovat olleet tasaisia pelejä, eikä tämäkään tuottanut poikkeusta. Meillä oli ihan tarpeeksi maalipaikkoja ratkaista peli ennen tuota loppuratkaisua. Jazz antoi meidän pitää palloa tietyillä alueilla ja se taktiikka tällä kertaa puri, TPS-luotsi Mika Laurikainen manasi.

– Pistekin olisi ehkä tuntunut ihan hyvältä, ja nostankin tämän voiton arvon todella korkealle. Meidän taso on heitellyt koko kauden liikaa, hienoja vierasvoittoja on seurannut taas tappio usein kotona, mutta nyt nautitaan tästä, Jazzin päävalmentaja John Allen summasi.

Lisää uutisia