FC Jazz-ennakko: ”Jännä katsoa, mihin suuntaan meidän välillämme on menty”

TPS kohtaa tämän kauden toiseksi viimeisessö kotiottelussaan FC Jazzin. Ottelu alkaa Paavo Nurmen Stadionilla lauantaina 1.10. klo 16.00. Molemmilla joukkueilla on panosta ottelussa. TPS tähtää Ykkösen kärkipäässä JJK:n kantaan ja toivoo, että myös jyväskyläläisille sattuisi vielä joku notkahdus. FC Jazzin on puolestaan pakko voittaa, mikäli se haluaa säilyttää oljenkorren Ykkösessä säilymiselleen.

TPS-leirissä ei haluta muistella viime sunnuntain KTP-ottelun viimeistä kympin pätkää, vaan ottelun sisällä tapahtuneita onnistumisia. TPS on kylvettänyt tällä kaudella FC Jazzia oikein kunnolla. Ensin Turussa 5-1, ja sen jälkeen Porissa 0-4. TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen kuitenkin muistuttaa, että varsinkin Porin pelissä Jazz oli alussa vahva. Tuoreessa muistissa on myös se, että Jazz haki viime kaudella Turusta täydet kuusi pinnaa. FC Jazz on piristynyt muutenkin viime aikoina ja sen sairastupa on tyhjentynyt lupaavaa tahtia. Myös TPS:n terveys- ja kilpailutilanne on erinomainen. Jopa Miro Tenhon odotetaan toipuvan sarjan kahdelle viimeiselle kierrokselle.

Ennakko TPS TV:ssä: http://tpstv.fi/fc-jazz-ennakko-janna-katsoa-suuntaan-meidan-valillamme-menty/

TPS TV lähettää Ykkösen ottelun TPS-FC Jazz suorana lähetyksenä. Lähetys alkaa lauantaina 1.10. noin klo 15.45. TPS TV:n studiovieraana TPS:n A-pojat mestaruuteen luotsannut Jarkko Tallqvist.

TPS:n lauantain kotiottelun suoran lähetyksen voi hankkia osoitteesta: http://fctps.kepit.tv/

Lisää uutisia