FC Inter -ennakko: ”Kaikki haluavat pelata omalle seuralle ja logolle”

TPS ja FC Inter ottavat yhteen kauden 2018 kolmannessa Turun derbyssä maanantaina 17.9. Ottelu alkaa Kupittaan Veritas Stadionilla klo 18.30. TPS ja FC Inter ovat pelanneet paikalliskamppailuja Jalkapallon Veikkausliigassa kaudesta 1996 lähtien. Joukkueet kohtaavat Veritas Stadionilla maanantaina 17.9. klo 18.30 alkaen kaikkien aikojen 42. kerran.

Kauden ensimmäistä kohtaamista huhtikuussa isännöi FC Inter, mutta TPS oli tyly vieras ja vei pisteet maalein 1-2. TPS johti ensimmäisen puoliajan jälkeen 0-2 Mika Ääritalon ja Oskari Jakosen maaleilla. FC Interin Mika Ojala kavensi loppulukemat toisella puoliajalla.

Kauden toinen Turun derby palattiin juhannuksen alla ja kotijoukkue oli vuorostaan TPS. Tasainen ja jännittävä peli päättyi 1-1-tasapeliin. TPS:n 1-0-johtomaalin viimeisteli Jani Virtanen ja FC Interin tasoituksen latasi Timo Furuholm.

TPS lähtee kauden kolmanteen derbyyn tappio allaan, kun se hävisi torstaina SJK:lle Seinäjoella 1-0. Toisaalta TPS on voittanut kaksi edellistä kotiotteluaan lukemin 4-1. Ensin kaatui VPS ja elokuun viimeisenä päivänä PS Kemi. FC Inter jakoi viimeisessä ottelussaan kotonaan pisteet VPS:n kanssa lukemin 1-1. Sitä ennen joukkue hävisi HJK:lle vieraissa 3-0.

TPS TV kävi tiedustelemassa päivää ennen maanantain Turun derbyä kotijoukkue TPS:n viimeiset kuulumiset ennen maanantain h-hetkeä. Puolustaja Juri Kinnunen palasi loukkaantumisensa jälkeen kentälle Seinäjoella torstaina ja hän ennakoi maanantai-illan henkeä TPS:n sunnuntaisten viimeistelyharjoitusten jälkeen.

Ennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/fc-inter-ennakko-kaikki-haluavat-pelata-omalle-seuralle-ja-logolle/

Liput ennakkoon: https://www.ticketmaster.fi/event/fc-tps-fc-inter-lippuja/217921

Ruutu+ esittää kaikki Veikkausliigan ottelut myös kaudella 2018. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,95 €/kk. Pääset katsomaan myös TPS-FC Inter -ottelua osoitteessa: https://www.ruutu.fi/stream/3288363

Lisää uutisia