FC Honka -ennakko ”Turhat paineet pois, kyllä niitä maaleja kotonakin vielä tulee”

TPS:n tiukka ottelurupeama saa jatkoa tiistaina, kun FC Honka saapuu Veritas Stadionille vieraaksi.

TPS ja FC Honka pelasivat viime kaudella hamaan loppuun asti suorasta liiganoususta. TPS ratkaisi Veikkausliiganousunsa Espoossa 21.10.2017 nousemalla maalin tappioasemasta 1-1-tasapeliin. Ilari Mettälän 82. minuutilla lataama tasoitusmaali on noussut klassikoiden joukkoon. Honka ei kyennyt voittamaan TPS:ää Ykkösessä lopulta kertaakaan, sillä kauden ensimmäinen peli päättyi Espoossa samoin 1-1-lukemin ja Turun pelin TPS vei Onni Valakarin voittomaalilla 1-0. FC Honkakin otti oman paikkansa Veikkausliigassa pudottamalla liigakarsinnoissa HIFK:n.

Espoolaiset ovat aloittaneet uuden tulemisensa Veikkausliigassa TPS:ää paremmin. FC Honka otti viime kierroksella kauden toisen voittonsa kaatamalla PS Kemin kotonaan. Honka on hävinnyt toistaiseksi vain yhden ottelun; SJK:lle Seinäjoella.

TPS:llä on ollut maalinteko-ongelmia kotipeleissään. Joukkue on maalannut vieraspeleissään aina kahdesti, mutta kotisarake näyttää vielä pyöreää nollaa. Päävalmentaja Mika Laurikainen valmisti joukkojaan maanantaina Kupittaalla  tiistain Honka-otteluun. TPS-luotsi haluaa nähdä maalinteon kokonaisuutena ja hän pitääkin osittain sattumana, että maalit ovat syntyneet juuri vieraspeleissä. Hän muistuttaa vielä päälle, että vierasmaalien saldo osoittaa, että maalitekopotentiaalia joukkueessa on – myös kotipeleihin.

Otteluennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/fc-honka-ennakko-turhat-paineet-pois-kylla-niita-maaleja-kotonakin-viela-tulee/

TPS pääsee tiistain otteluun suhteellisen mukavista asemista terveystilan suhteen. Vain Oskari Jakosen ja Antto Tapanisen pelaamiseen liittyy epävarmuustekijöitä.

TPS:n otteluisäntä R.V. Group ilahduttaa tiistaisessa TPS – FC Honka -Veikkausliigaottelussa nuorimpia TPS -kannattajia lahjoittamalla ottelussa peräti 150 lasten T-paitaa.

Veikkausliigassa pelataan tiistaina viiden ottelun kierros. Kaikki kierroksen Veikkausliigaottelut ovat myös Veikkauksen pitkävetokohteina.

TPS-FC Honka tiistaina 22.5. klo 18.30 – tervetuloa!

Lisää uutisia