FC Honka -ennakko: ”Nyt on aika näyttää, mistä joukkue on tehty”

Jalkapallo Ykkösen sarjakausi huipentuu lauantaina, kun sarjakärki TPS ja toisena oleva FC Honka iskevät yhteen Espoossa. Ykkösen voittaja nousee suoraan Veikkausliigaan ja toiseksi sijoittunut etenee liigakarsintaan. Turun Palloseura nousee suoraan pääsarjaan, mikäli se voittaa tai pelaa tasan Honkaa vastaan. Sarjataulukossa turkulaisia kolme pistettä perässä olevan Hongan on lauantaina pakko voittaa TPS, jotta espoolaiset nappaisivat suoran nousun.

TPS:n ja Hongan kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi kesäkuussa Espoossa 1–1-tasapeliin. Elokuussa Tepsi voitti kotikentällään espoolaiset 1–0.

Edellisellä kierroksella Honka käveli vieraskentällä Oulun Palloseuran yli lukemin 10–0. Tepsi puolestaan nappasi 3–1-kotivoiton IF Gnistanista. Turkulaisten maalit viimeistelivät Mika Ääritalo, Sami Rähmönen ja Ilari Mettälä.

TPS TV piipahti perjantaina mustavalkoisten harjoituksissa jututtamassa päävalmentaja Mika Laurikaista ja keskikenttäpelaaja Jonni Peräahoa ennen huipputärkeää Honka-kamppailua.

– Kauden paras peli tarvitaan nyt. Olemme pelanneet hyviä pelejä. Jokaiseen otteluun on menty niin, että seuraavassa pelissä pelataan kauden paras peli. Nyt on aika näyttää, mistä joukkue on tehty. Luotan poikiin, sanoo päävalmentaja Laurikainen.

Ennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/fc-honka-ennakko-aika-nayttaa-mista-joukkue-tehty/

 

Lisää uutisia