Extra-joululahja TPS-kannattajille: Jani Virtaselle vuoden jatkosopimus!

TPS julkaisi tiistaina kolme uutta pelaajasopimusta ja tämä lista sai tänään mukavaa jatkoa, kun myös Jani Virtasen jatkosopimus varmistui. Kyseessä oli TPS:n edustusjoukkueen kahdeksastoista (18.) pelaajasopimus kaudelle 2018.

29-vuotias Virtanen kuuluu TPS:n kokeneempaan kaartiin, sillä hän debytoi raitapaitojen paidassa Veikkausliigassa jo kaudella 2004. Tämä taitava hyökkäävä keskikenttäpelaaja siirtyi TPS:stä Italian Serie A-seura Udinese Calcion organisaatioon kesällä 2006. Hänestä tuli saman vuoden joulukuussa kaikkien aikojen viides Italian pääsarjatasolla esiintynyt suomalaispelaaja. 

Vuonna 2009 Virtasen ura jatkui Venäjän liigan Himkissä, josta hän palasi TPS-paitaan kaudeksi 2010. TPS:stä hän siirtyi kesken kauden JJK:hon, jossa hän pelasi kauden 2013 loppuun asti. Seuraavat kaksi kautta Virtanen pelasi Veikkausliigaa RoPS:ssa ja FF Jarossa. Hän on pelannut yhteensä 154 Veikkausliigaottelua ja viimeistellyt niissä kahdeksan maalia.

Virtanen palasi takaisin TPS-paitaan Jalkapallon Ykköseen kaudeksi 2016. Hän oli nostamassa TPS:ää takaisin Veikkausliigaan kauden 2017 päätteeksi. Virtanen pelasi kahtena viime kautena Jalkapallon Ykkösessä 44 ottelua ja viimeisteli niissä 15 maalia.

TPS-kannattajat ovat toimineet Jani Virtasen kummiyhteisönä viimeiset kaksi kautta.

”Jampan” ja TPS:n päävalmentaja Mika Laurikaisen haastattelu TPS TV:ssä:
https://tpstv.fi/extra-joululahja-tps-kannattajille-jani-virtaselle-vuoden-jatkosopimus/

Lisää uutisia