”Espanjan leiri ylitti kaikki odotukset – loukkaantuneita saatiin takaisin ruotuun”

Jalkapallon Ykkösen sarja-avaukseen on aika nyt tasan kuukausi. TPS:hän pelaa sarjakauden kaksi ensimmäistä otteluaan vieraissa. Avauskierroksen ottelu MYPA – TPS alkaa Kymenlaakson Sähkö Stadionilla lauantaina 27.4. klo 17.00.

TPS pelaa sitä ennen kuitenkin kolme harjoitusottelua. Ykkösen kärkikahinoihin povattu FC KTP saapuu TPS:n vieraaksi lauantaina 6.4.  Siitä tasan viikko eteenpäin ja seuraava vieras on raumalainen Pallo-Iirot. Näiden kahden harjoitusottelun pelipaikat ja alkamisajat ovat vielä auki. TPS matkustaa vielä viikko ennen sarja-avausta Valkeakoskelle FC Hakan vieraaksi. Ottelu alkaa Valkeakosken Tehtaan kentällä lauantaina 20.4. klo 15.00. Tulevana viikonloppuna TPS ei pelaa harjoitusottelua ollenkaan.

Koko TPS:n edustusjoukkue taustoineen palasi viime maanantaina Espanjan Fuengirolan harjoitusleiriltä. TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen oli tyytyväinen harjoitusleiriin ja hän kertailee vielä viime viikon antia. TPS harjoitteli Espanjassa todella kovaa ja samaa tahtia on tiedossa myös tällä viikolla.

TPS:n joukkue alkaa myös olla viimeisiä piirtoja vaille valmis. Raitapaidoilla on ollut erityisen suuria haasteita keskuspuolustuksen kanssa. Sopimuspelaajista Rasmus Holma pystyi harjoittelemaan Espanjassa jo täysipainoisesti ja Otto Schultz on saanut kipsin pois kädestään. Juho Montola ja Sami Rähmönen ovat tuuranneet poissaolijoita ihan ansiokkaasti.

Jessy Lando ja Aldayr Hernández kuuluivat Espanjan leirivahvuuteen, vaikka heillä ei olekaan vielä valmiita sopimuksia TPS:n kanssa. Päävalmentaja Pikkarainen on kuitenkin varsin toiveikas molempien pelaajien suhteen.

Positiivisiin uutisiin kuuluu myös se, että keskikenttäpelaaja Mika Mäkitalo pystyi harjoittelemaan muun joukkueen mukana normaalilla tempolla Espanjan lämmössä.

TPS:n pelaajista vain Matej Hradecky ja Joakim Latonen eivät pystyneet harjoittelemaan aivan täysipainoisesti muun joukkueen mukana Espanjassa.

Päävalmentajan haastattelu TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/espanjan-leiri-ylitti-kaikki-odotukset-loukkaantuneita-saatiin-takaisin-ruotuun/

Lisää uutisia