Ennakko: TPS:n liigataival päätökseen Maarianhaminassa

TPS:n kaksitoistavuotinen Veikkausliigataival päättyy ainakin toistaiseksi ensi lauantaina. TPS joutuu luopumaan pääsarjapaikastaan viidennen kerran sen historian aikana. Aikaisemmat putoamiset ovat tapahtuneet vuosina 1934, 1952, 1963 ja 2000.

TPS päättää kauden 2014 IFK Mariehamnin vieraana. Ottelu alkaa Wiklöf Holding Arenalla klo 14.00. Raitapaidat lähtevät tavoittelemaan Maarianhaminasta kauden seitsemättä voittoaan ja siten kunniakasta päätöstä raskaalle kaudelleen.

TPS hävisi kauden ensimmäisen keskinäisen ottelun IFK:lle Turussa luvuin 0-1. Saarelaisten voittomaalin iski Jani Lyyski.

Myös kauden toinen kohtaaminen tapahtui Turussa ja se olikin yksi TPS:n kauden parhammista peleistä. TPS:n voittolukemat olivat 3-1. Eero Tamminen vei TPS:n 1-0-johtoon, mutta IFK:n Diego Assis tasoitti heti perään lukemiksi 1-1. TPS:n 2-1-johtomaalin puski Tamminen ja Juho Lehtonen ohjasi päällään ennen taukoa vielä 3-1. Tuo johto piti loppuun asti ja TPS otti silloin kauden kolmannen voittonsa.

TPS saa kauden päätöspeliin tuekseen yli satapäisen kannattajajoukon, joka ei ole hylännyt seuraa näinä vaikeina aikoinakaan.

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä 8 euron hintaan Veikkausliiga TV:stä:
http://www.veikkausliiga.tv/

Lisää uutisia