EIF-ennakko: ”Tehollisesti, taidollisesti ja laadullisesti parempi EIF”

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen kävi vielä läpi viime sunnuntain voitokasta MP-voittoa. Vaikka TPS:ltä puuttui peräti neljä pelaajaa pelikieltojen, löysi Laurikainen sellaisen permantentin, jolla MP lyötiin. Laurikainen analysoi Jussi Aaltoa, joka tinttasi molemmat osumat MP:n verkkoon. TPS-luotsi oli tyytyväinen myös laitapuolustaja Jonni Peräahoon, joka pääsi ensimmäistä kertaa avaukseen Ykkösessä.

Mikko Hyyrynen, Sami Rähmönen ja Mikael Liespuu vapautuvat EIF-otteluun pelikielloistaan, mutta Juri Kinnunen joutuu olemaan vielä lauantain ottelusta poissa. Niinpä Juri tuleekin mukaan TPS TV:n suoraan lähetykseen studiovieraaksi. Pitkään poissa ollut laitapelaaja Ilari Mettälä on saanut pelituntumaa SalPa:ssa ja hän olikin mukana TPS:n treenivahvuudessa. Toppari Rasmus Holma puuttuu varmasti TPS:n vahvuudesta lauantaina nivusvamman vuoksi.

EIF osoitti vaarallisuuttaan viime kierroksella ja voitti kotonaan Hakan 3-1. Laurikainen varoittelee erityisesti paluun kentille tehneistä Sampsa Timoskasta sekä Mamadou Konatesta, jotka ovat tuoneet aivan uusia ulottuvuuksia EIF:n peliin. Laurikainen tietää, että Turkuun saapuu lauantaina tehollisesti, taidollisesti ja laadullisesti parempi EIF kuin mikä keväällä oli vastassa ja ottelu oli silloinkin tasainen. TPS:hän voitti kauden ensimmäisen kohtaamisen toukokuussa Tammisaaressa 0-1.

Mika Laurikaisen haastattelu kokonaisuudessaan TPS TV:ssä:
http://tpstv.fi/eif-ennakko-tehollisesti-taidollisesti-ja-laadullisesti-parempi-eif/

Lue myös:
TPS TV näyttää suorana TPS-EIF-ottelun klo 17.30 lähtien
Yleinen infopaketti TPS:n lauantaisiin kotiotteluihin

Ottelu: TPS – EIF (Miesten Ykkönen)
Paikka: Turun Urheilupuiston Yläkenttä (Turku)
Aika: La 18.7.2015 klo 18.00
Liput: Lippupalvelu, Pikku-Torre, portilta 1h ennen ottelun alkua
Streami: TPS TV (hinta 7€)

TPS TV: Tervetuloa Yläkentälle!

Lisää uutisia