EIF-ennakko: Holman tavoitteena pelata ehjä kausi ja auttaa TPS Veikkausliigaan

TPS aloittaa Ykkösen sarjakauden kotiottelulla tammisaarelaista EIF:ää vastaan. Ottelu potkaistaan käyntiin Veritas Stadionilla lauantaina 29. huhtikuuta kello 19.17.

TPS TV jututti puolustaja Rasmus Holmaa aiemmin tällä viikolla Vantaalla järjestetyn Ykkösen media-avauksen yhteydessä. Topparilta on kahtena edelliskautena jäänyt otteluita väliin loukkaantumisten takia, joten toiveissa on luonnollisesti ehjä kausi.

– Jokaista peliä lähden toki pelaamaan edellistä paremmin, ja sitä kautta kehittymään, mutta kokonaisuutena henkilökohtaiset tavoitteet ovat sivuseikka. Joukkueen tavoitteena on nousu, ja sen eteen tehdään töitä, sanoo Holma.

Viidestä viimeisestä harjoitusottelustaan TPS voitti neljä, ja pelasi tasan Veikkausliiga-joukkue VPS:n kanssa. Harjoituskauden ja Suomen Cupin otteluissa TPS kohtasi neljä ylimmän sarjatason joukkuetta, eikä hävinnyt niistä yhdellekään.

– Viimeiset pelit ovat olleet todella ehjää pelaamista, ja tulokset ovat olleet hyviä. Olemme saaneet onnistumisia laajalla rintamalla, Holma analysoi.

TPS-puolustuksen vahvuuksiksi Holma laskee sen, että avainpelaajat tuntevat toisensa niin hyvin. Keskuspuolustaja Miro Tenholta jää kaksi ensimmäistä sarjapeliä väliin pelikiellon takia. Hän sai suoran punaisen kortin Suomen Cupin ottelussa juuri EIF:ää vastaan maaliskuun alussa. Tenho riuhtaisi EIF:n Etchu Taben nurin takaapäin rangaistusalueen rajalla. Kyseinen Cup-ottelu päättyi TPS:n 0–3-tappioon.

– Revanssia lähdetään hakemaan. Sen Suomen Cupin pelin luonne meni pitkälti uusiksi Tenhon punaisen kortin takia. Lähdemme ennakkosuosikkina lauantaiseen peliin, ja kolme pistettä on ainoa, mikä tyydyttää, kertoo Holma.

Viime kaudella kaikki kolme TPS:n ja EIF:n kohtaamista jalkapallon Ykkösessä päättyivät turkulaisten voittoon.

Videoennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/eif-ennakko-holman-tavoitteena-pelata-ehja-kausi-auttaa-tps-veikkausliigaan/
TPS:n päävalmentaja Mika Laurikaisen yhteenveto harjoituskaudesta: https://tpstv.fi/omistajatapaaminen-18-4-2017-mika-laurikainen/
Yleinen infopaketti otteluun: https://fc.tps.fi/yleinen-infopaketti-tps-eif-otteluun
Ottelun näkee suorana lähetyksenä: https://fc.tps.fi/fanseat-nayttaa-tps-eif-ottelun-suorana-29-4

Lisää uutisia