eFutisliigan uusi kausi käynnistyy 24.3. – TPS kiinnitti pelaajikseen Jere Jokisen, Juha Viherkosken ja Jasper Soinin

eFutisliigan runkosarja käynnistyy 24.3.2021. eFutisliiga on Telian ja Veikkausliigan yhteinen e-urheilusarja, jossa Suomen parhaimmat jalkapalloseurat ottavat toisistaan mittaa virtuaalisilla pelikentillä. Mukana ovat kaikki Veikkausliigaseurat sekä Ykkösen seuroista TPS ja RoPS. Seurat on jaettu kahteen lohkoon. TPS:n kanssa A-lohkossa pelaavat HJK, HIFK, FC Haka, FC Lahti, FC Honka sekä AC Oulu. Lohkojen parhaat etenevät pudotuspeleihin, jotka huipentuvat toukokuussa pelattavaan finaaliin.

TPS on kiinnittänyt edustajikseen Jere Jokisen, Juha Viherkosken sekä Jasper Soinin. Kaikki pelaajista tulevat Turusta. Jokinen ja Viherkoski edustivat TPS:ää jo eFutisliigan edellisellä kaudella, kun taas Soini kiinnitettiin kokoonpanoon juuri ennen e-jalkapallon Suomen Cupia. TPS on edennyt e-jalkapallon Suomen Cupissa jo 16 parhaan joukkoon.

Pelaajista Jere Jokinen on tuttu näky mustavalkoisessa peliasussa, sillä hänellä on takanaan pitkä peliura TPS Salibandyn luottohyökkääjänä. Jokinen kuuluu myös F-liigan välieriä parhaillaan pelaavan TPS Salibandyn valmennustiimiin.

Juha Viherkoski puolestaan lunasti paikkansa kokoonpanossa voittamalla kaikki ottelunsa edellistä eFutisliiga-kautta edeltäneessä Näytön paikka -rankingturnauksessa.

Jasper Soini on kokoonpanon uusin nimi. Hänet tunnetaan myös alueen jalkapallokentiltä, joilla Jasperin viimeisin seura on ollut Jyrkkälän Tykit. 

eFutisliigan studiolähetyksissä ovat tällä kaudella mukana Ilari ”Ilaripro” Hakala ja Arttu Hämäläinen. Pelejä voi katsoa Telia Esports Seriesin Youtube-kanavalta, Telia TV Extra -kanavalta, mtv-palvelusta, sekä C Moresta. Toukokuun finaaliottelua voi seurata myös television vapaasti katsottavalta kanavalta Subilta.

Lue lisää: https://www.teliaesportsseries.fi/fi/finland/series/efutisliiga-2021

eFutisliigan A-lohkon ennakko Telian sivuilla: https://www.teliaesportsseries.com/fi/finland/news/efutisliigan-a-lohkon-ennakko-hjk-haastaa-hallitsevan-mestarin

Lisää uutisia