Eerikkilä järjestää perinteisen jalkapalloturnauksen erityislapsille

Jalkapalloon kuuluvia perusarvoja ovat yhteisöllisyys sekä kunnioitus ja arvostus toisia pelaajia kohtaan. Näiden arvojen hengessä pelataan jälleen ensi toukokuussa jo neljättä kertaa peräkkäin erityislasten ja –nuorten Eerikkilä Respect Cup -jalkapalloturnaus. Turnaus pelataan tiistaina 14.5.2019 ja tapahtumapaikkana on Eerikkilä Sport & Outdoor Resort. Kuuden koulujoukkueen turnauksen järjestävät Eerikkilä ja PUMA Finland Oy yhdessä Turun Luolavuoren koulun ja TPS jalkapallon kanssa.

Turnaukseen osallistuvat joukkueet tulevat Forssan Tölön koulusta, Hyvinkään Hakalanpolun koulusta, Salon Armfeltin koulusta, Tampereen Puistokoulusta, Turun Luolavuoren koulusta sekä Vihdin Nummelan Kuoppanummen koulukeskuksesta.

– Meille on suuri kunnia järjestää näille lapsille ja nuorille yhteisöllinen sekä täynnä liikunnan iloa oleva tapahtuma jalkapallon parissa. Turnaus on yleisölle avoin ja toivotammekin kaikki tapahtumasta kiinnostuneet tervetulleeksi tänne Eerikkilään kokemaan ja näkemään se ainutlaatuinen ja hieno tunnelma paikan päällä, Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen toivottaa.

Tapahtuman vauhdittaa käyntiin PUMA:n virallinen ambassador, rap-artisti PastoriPike klo 10.15 alkaen. Itse turnausottelut alkavat klo 11.30 ja ”kolmen finaalin pelit” pelit käynnistyvät klo 13.45. Jokainen joukkue pelaa turnauksessa yhteensä kolme ottelua.

Kaikki turnausjoukkueet valmistautuvat kevään huipentumaan omissa kouluissaan. Turnauksen jälkeen kaikki pelaajat saavat kotiin viemisiksi vielä oman uuden pelipaidan ja -pallon sekä kultaisen mitalin turnaukseen osallistumisesta.

– Eerikkilä Respect Cupilla on valtavan suuri merkitys näille nuorille. He odottavat turnausmatkaa ja muiden nuorten tapaamista todella suurella innolla. Kaikki joukkueet harjoittelevat keväällä kovasti turnausta varten ja kaikki huipentuu sitten Eerikkilässä. Nämä nuoret edustavat ylpeinä omaa kouluaan ja kotipaikkaansa itse tapahtumassa, Turun Luolavuoren koulun erityisluokanopettaja Jani Rothberg tietää.

Vuonna 1949 Lounais-Hämeen Tammelaan perustettu Eerikkilä viettää tänä vuonna 70-vuotisjuhlavuottaan. Eerikkilä Respect Cup onkin yksi tämän perinteisen urheilu- ja liikuntakeskuksen juhlavuoden tapahtumista. Eerikkilä Respect Cup -turnauksen suojelijaksi on lupautunut Suomen A-maajoukkueen ja Saksan Bundesliigassa pelaavan Bayer Leverkusenin maalivahti Lukas Hradecky.

– Olen hengessä mukana ja Eerikkilä on erittäin tuttu paikka hienoine puitteineen myös minulle. On todella upeaa, että he järjestävät tällaisen jalkapallopäivän nuorille, Hradecky kiittelee.

TPS TV vieraili ennen Eerikkilä Respect Cupia Luolavuoren koululla ja jututti erityisluokanopettaja Jani Rothbergia sekä turnaukseen pelaamaan lähtevää Erik Haglundia: https://tpstv.fi/eerikkila-jarjestaa-perinteisen-jalkapalloturnauksen-erityislapsille/

Lisätietoja Eerikkilä Respect Cupista:

Toimitusjohtaja Petri Jakonen, Eerikkilä Sport & Outdoor Resort: petri.jakonen@eerikkila.fi
Erityisluokanopettaja Jani Rothberg, Turun Luolavuoren koulu: jani.rothberg@turku.fi

Lisää uutisia