EBK-TPS lauantaina Espoossa – TPS TV:n videoennakossa Netta Hanhimäki

Naisten Ykkönen jatkuu huomenna lauantaina 20.4. Espoossa. TPS matkaa EBK:n vieraaksi, ottelu alkaa klo 14.00 Keski-Espoon tekonurmella.

TPS:n kausi Naisten Ykkösessä alkoi viime viikolla, kun HJK Akatemia saapui Urheilupuiston Yläkentälle. Yläkentän mörkö selätettiin, kun TPS voitti ottelun 4-2 kotiyleisön edessä. Maalintekijöinä TPS:llä oli Sanna Porali, Laura Linnala, Ilona Heinonen sekä Wilma Spets.

Lauantain ottelussa oli hieno tunnelma moneltakin osaa. TPS:n kotiottelu toi Yläkentän lehtereille yli 300 katsojaa. Voitokkaassa kotiavauksessa ensiminuuttinsa Tepsin edustusjoukkueessa pelasivat Nette Markkula, maalintekijä Ilona Heinonen, Hikaru Viherlaakso ja Miina Kanerva. Kaikilla heillä on taustaa Tepsin junioreista ja nyt myös edustusjoukkueura on avattu.

EBK aloitti kautensa jo poikkeuksellisesti 6.4. lauantaina, kun he matkasivat Ouluun ONS:n vieraaksi. Espoolaiset nappasivat täydet kolme pistettä mukaansa Oulusta, kun he voittivat 0-3. EBK:n kausi Naisten Ykkösessä jatkui heti seuraavana lauantaina 13.4. Vaasassa, jolloin vastaan asettui VIFK. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli 0-1 espoolaisille, mutta vaasalaiset tekivät kolme maalia 10 minuutissa. Matsi päättyi 3-1 Vaasan IFK:lle.

Lauantaina Espooseen matkaa nälkäinen TPS, joka jahtaa kauden toista voittoaan. TPS TV:n ennakossa viime matsin mietteitä ja tulevan ottelun ajatuksia on pohjustamassa keskikenttäpelaaja Netta Hanhimäki. Kenelle pelaajalle hän antaisi kolme tähteä viime ottelusta ja miksi? Entä ketä pelaajaa ”Neden” mukaan kannattaa tulevassa matsissa pitää silmällä?

Kuva: Patrik Stenman