Duarte Tammilehdon kausi ohi

Keskikenttäpelaaja Duarte Tammilehto joutui poistumaan kentältä sunnuntain ottelussa JJK:ta vastaan kymmenen minuuttia ennen loppuvihellystä. Tammilehto oli eilen magneettikuvauksessa ja vammasta saatiin lisätietoa.

– Duarten polvi vääntyi pallontavoittelutilanteessa pahasti ja siitä kuului rusahdus. Hyvä ensihoito rauhoitti tilannetta. Seuraavana päivänä tehdyssä tutkimuksessa polvi ei ollut turvonnut, mutta esiin nousi kuitenkin epäilys ristisidevammasta. Eilen keskiviikkona Mehiläisessä suoritetussa magneettikuvauksessa varmistui polven eturistisiteen repeämä. Vamma vaatii leikkauksen ja kuntoutuminen pelikuntoon eturistisideleikkauksen jälkeen kestää yli puoli vuotta, joten Duartea ei valitettavasti enää tällä kaudella kentällä nähdä. Harmittavan huono onni TPS:n uudella lahjakkaalla pelaajalla. Kaikilla meillä on nyt sydän pelissä myös Duarten tukemisessa, TPS:n joukkueen lääkäri professori Olli Heinonen Mehiläisen Liikuntaklinikalta toteaa.

– Dunkulla ei ole ollut helpoin kuusi kuukautta takana – eikä nyt edessä. Tiedän, että hän kuitenkin saa parasta mahdollista hoitoa Mehiläisessä. Menetys on suuri, mutta joukkueesta pitäisi löytyä leveyttä, jolla Dunkkua paikataan. Santeri Mäkisen paluuseen on vielä 6-8 viikkoa, joten nuorimmat kasvatit Matej Hradecky, Ville Starck ja Aleksi Ojanperä saanevat mahdollisuutensa ennakoitua aiemmin, TPS:n toimitusjohtaja Marco Casagrande kertoo.

Lisää uutisia