Click Henkilöstöpalvelut auttaa myös jatkossa TPS:n pelaajia työmarkkinoilla

TPS jalkapallo ja Click Henkilöstöpalvelut jatkavat yhteistyötään. Click toimii jatkossakin Turun Palloseuran virallisena rekrytointiyrityksenä, joka auttaa seuran pelaajia työllistymään peliuran aikana, sekä peliuran jälkeen. Yhteistyö koskee seuran edustusjoukkueita, reservijoukkuetta sekä vanhimpia juniori-ikäluokkia.

Clickin puolelta TPS:ää auttaa seuran entinen maalivahti, Jukka Lehtovaara. TPS:n puolelta yhteyshenkilönä toimii vastuullisuuskoordinaattori Juho Lähde. Lähteen pelaajaura loppui viime kauteen ja Lehtovaara lopetti huipulla kauden 2016 jälkeen.

– Hyvä ja toimiva yhteistyömme jatkuu, muuta uutena ulottuvuutena mukana on rekrytointipolku. Kun valmistauduin itse lopettamaan urani, huomasin nopeasti, että haasteita kyllä riitti. Urheilu-uran jälkeiseen aikaan pitäisi valmistautua jo aktiiviuran aikana, Lehtovaara tietää.

– Meillä on paljon positiivisia kokemuksia urheilutaustan omaavien henkilöiden työllistämisestä. Tarjoamme pelaajille erilaisia työkaluja sekä sparrausapua työkentän kokonaisuuden kartoittamiseen, työhaastatteluihin valmistautumiseen sekä CV:n laatimiseen. Lisäksi tarjoamme laajan kontaktiverkoston alueen yrityksiin, Lehtovaara vielä tarkentaa.

– Pelaajat tarvitsevat työpaikkoja jo pelaajauran aikana, mutta viimeistään uran jälkeen. Juho ja Jukka puhuvat entisinä pelikavereina samaa kieltä ja he tietävät tasan tarkkaan, mistä tässä on kysymys. He ovat myös itse erinomaisia esimerkkejä työllistymisestä pelaajauran jälkeen. Nykyisestä joukkueesta voi nostaa myös Juri Kinnusen, joka työskentelee erittäin tyytyväisenä RTV:llä pelaamisen ohella, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Janne Kytölä listaa.

– Me haluamme profiloitua tekojen kautta sellaisena seurana, joka huolehtii pelaajien kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja siihen liittyy myös pelikenttien ulkopuolinen työelämä. Jukka vierailee seurassa säännöllisesti, hän kertoo ja opastaa myös yleisellä tasolla työhakuprosessista pelaajillemme, Kytölä kiittelee.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Click tarjoaa laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku-, soveltuvuusarviointi- sekä ulkoistuspalveluita. Clickin menestyksen taustalla on henkilökunnan korkea ammattitaito sekä tahto ja taito löytää oikeat henkilöt oikeisiin työtehtäviin.

Lisää uutisia