Bujar Ahmeti osui jo kahdesti Interin verkkoon

TPS hävisi Liigacupissa FC Interille toistamiseen viikon sisään. Tepsin tappiolukemat olivat tällä kertaa 2-4. Inter johti ensimmäisen puoliajan jälkeen 1-3.

Inter aloitti maaliteon 16. minuutin kohdalla, kun Solomon Duah ohjasi pallon maalin edestä sisään. TPS tuli peliin mukaan viisi minuuttia myöhemmin, kun Bujar Ahmeti ja Riku Sjöroos sahasivat Interin puolustuksen solmuun ja Ahmeti pisti pallon varmasti tyhjiin. Inter otti reilun puolen kohdalla taas edun, kun Severi Paajanen osui maalin edestä. Tamas Gruborovics hinasi joukkueensa jo kahden maalin karkumatkalle viisi minuuttia ennen taukoa.

TPS nousi taas takaisin maalin päähän kulman jälkitilanteesta. Niklas Friberg oli kyttäämässä takatolpalla ja puski pallon keskemmälle, josta Ahmeti jatkoi sen päällään ohi Inter-vahti Jere Koposen. TPS pääsi 2-3-kavennuksen jälkeen muutenkin hyvin pelin sisään ja jahtasi kovalla draivilla tasoitusta. Takaa-ajo ei kuitenkaan tuottanut tulosta ja Interin väkivahva Irakli Sirbiladze ratkaisikin ottelun lopullisesti viisi minuuttia ennen täyttä aikaa. Kokenut Sirbiladze haistoi tilanteessa TPS-puolustuksen pienen virheen.

TPS:n Bujar Ahmeti osui kahdessa Inter-ottelussa yhteensä kolme kertaa ja nousi tänään Liigacupin maalitekijätilaston kärkeen. Tepsin kapteeninnauhaa kantoi tänään Ville Starck.

TPS jatkaa Liigacupin otteluita Kupittaalla viikon päästä perjantaina, kun IFK Mariehamn saapuu vieraaksi. Ottelu alkaa Kupittaa vitosella klo 17.00.