Brown odottaa jo luonnonnurmelle pääsyä

TPS pelaa ensimmäisen kotiottelunsa Kupittaan Veritas Stadionilla sunnuntaina 5.5. klo 18.30 JJK:ta vastaan. TPS avasi kauden voitokkaasti Hongan kustannuksella yläkentällä, mutta sen jälkeen pistepotti ei ole kahdessa ottelussa kasvanut.

– Meidän täytyy keskittyä pitämään linjamme paremmin. Rovaniemellä päästimme helpon maalin ottelun alussa ja VPS:aa vastaan loppuminuuteilla. Puolustus pitää saada yksinkertaisesti tiiviimmäksi ja toisaalta luotua toisessa päässä enemmän tilanteita – ja niitä maalejakin, keskikenttäpelaaja Wayne Brown pohtii.

TPS pelasi kaksi ensimmäistä kotiotteluaan Urheilupuiston yläkentällä Kupittaan nurmen ollessa käyttökiellossa myöhästyneen kevään vuoksi. Nyt TPS:lla on luvassa sunnuntaina Kupittaan nurmen korkkaus.

– On henkilökohtaisesti kiva palata takaisin Veritakselle vuosien tauon jälkeen. Lisäksi luonnonnurmi sopii jaloilleni paremmin ja on tuntunut todella hyvältä treenata pari viime päivää nurmella. Toivottavasti kentän vaihto auttaa meitä parantamaan myös syöttöpeliämme.

Sunnuntain vastustaja JJK on aloittanut kautensa kahdella pistejaolla IFK Mariehamnin ja FC Lahden kanssa. Tuttuja kasvoja JJK:sta löytyy tietenkin Jukkis Tuomasen, Mikko Mannisen, Babatunde Wusun ja Jamppa Virtasen verran.

– Kohtasimme JJK:n jo pari kertaa Liigacupissa ja heillä on hyvä joukkue. On kiva nähdä taas Manua ja Tundea. Manu on loistava pelaaja ja meidän täytyy olla tarkkana hänen kanssaan – kuten koko muunkin JJK-joukkueen kanssa, Brown muistuttaa.

Lisää uutisia