Babatunde Wusun ura jatkuu Jyväskylässä

TPS:n riveissä viimeiset kaksi kautta hyökännyt Babatunde Wusu siirtyy juväskyläläisen JJK:n riveihin kolmevuotisella sopimuksella. 26-vuotias Wusu tuli Palloseuran paitaan kaksi vuotta sitten juuri JJK:sta, jota hän oli nostamassa Veikkausliigaan kauden 2008 päätteeksi.

– Vietin TPS:ssä kaksi hienoa kautta. Saimme kaksi mitalia ja voitimme vielä Suomen Cupin. Perheeni on nyt Jyväskylässä ja uskon, että JJK on tällä hetkellä yksi kehittyvimmistä seuroista Suomessa. Haluan lähettää lämpimät kiitokset koko TPS:n organisaatiolle kahdesta viime kaudesta, Wusu kiittelee.

Wusu pelasi kausina 2009 ja -10 TPS:n paidassa yhteensä 43 Veikkausliigaottelua ja viimeisteli niissä 13 maalia. Juuri Suomen kansalaisuuden saanut nigerialaislähtöinen kärki debytoi Veikkausliigassa ja TPS:ssä jo kaudella 2003 pelaten silloin 13 liigaottelua ja viimeistellen myös yhden maalin. Wusu jatkoi myös kaudella 2004 TPS:ssä, mutta vastuu jäi melko vähäiseksi. Hän jatkoi sen jälkeen uraansa Ykkösen tasolla Mikkelissä ja Jyväskylässä ennen paluutaan Turkuun.

TPS kiittää Babatunde Wusua Turun vuosista ja toivottaa hänelle onnea ja menestystä uusien haasteiden pariin!

Lisää uutisia