B-juniorit murskasivat TPV:n Ratinassa

TPS jatkoi vakuuttavia esityksiään B-poikien SM-sarjassa eilen, kun se kohtasi TPV:n Ratinan Stadionilla. TPS ei jättänyt nimittäin isännille mitään saumaa, vaan murskasi tamperelaiset upein lukemin 0-5 (0-2). TPS:n maalit paukuttivat Matias Hilska, Riku Sjöroos kahdesti sekä Joonas Madetoja niin ikään kahteen kertaan.

B-junioreiden päävalmentaja Jonatan Johansson oli syystäkin tyytyväinen joukkueensa otteisiin.

– Pojat pelasivat todella hienosti eilen. Uskalsimme pelata ja koko joukkue oli aktiivisesti messissä. Maalit tulivat myös oikeisiin aikoihin: teimme 1-0 ja 2-0 nopeasti siihen perään, jonka jälkeen TPV ei oikein jaksanut enää pelata. Toinen puoliaika olikin meidän, mutta jaksoimme kuitenkin painaa täysillä loppuun asti. Kaikki viisi maalia olivat korkealaatuisia, mikä oli myös hieno juttu, Tintti kehui joukkuettaan.

B-juniorit ovat tällä hetkellä sarjassa toisena, vain kolmen pisteen päässä ja ottelun vähemmän pelanneena kuin FC Kaarina. TPS BSM:n seuraava ottelu on jo tämän viikon lauantaina 14.7. Tuolloin joukkue isännöi FC Jazzia Kupittaan 6 kentällä klo 13.00 alkaen.

– Seuraava matsi on tosiaan jo lauantaina, joten meidän täytyy nyt nollata eilinen ja keskittyä vain siihen mitä tehtiin hyvin. Jazz on hyvin fyysinen joukkue ja täysin erilainen kuin TPV. A-junioreilla on lisäksi lauantaina heti peli meidän jälkeen, joten tämä vaikuttaa myös joukkueen kokoonpanoon.

TPV – TPS B 0-5 (0-2)
20′ Matias Hilska (Sjöroos, Laaksonen) 0-1
33′ Riku Sjöroos (Starck) 0-2
53′ Riku Sjöroos (Madetoja) 0-3
54′ Joonas Madetoja (Sjöroos) 0-4
57′ Joonas Madetoja (Jussila, Puputti) 0-5

TPS:n avaus: Arnold Uschanoff (mv), Jani Jussila, Severi Laaksonen, Leevi Puputti, Aleksi Ojanperä, Ville-Valtteri Starck, Matias Hilska (C), Riku Sjöroos, Janne Forsman, Joonas Madetoja, Matej Hradecky
Vaihdossa: Jere Aalto (mv), Karl Kaasik, Severi Palmu, Julius Rinnevaara, Eetu Leppänen

Lisää uutisia