B-juniorit jälleen voitokkaita keskiviikon kärkiottelussa

TPS:n B-juniorit kohtasivat eilen keskiviikkona FC Kaarinan B-poikien SM-sarjan kärkiottelussa. Joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa elokuun alussa TPS oli vahvempi lukemin 2-1 ja samoihin numeroihin päättyi myös eilinen joukkueiden välinen toinen ottelu – jälleen myös TPS:n hyväksi.

FC Kaarina siirtyi johtoon jo ottelun 2. minuutilla Jami Hannuniemen maalilla ja TPS:n hyvästä pelistä huolimatta tauolle mentiin kaarinalaisten johdossa. Toisella jaksolla TPS:n yritys palkittiin, kun Kevin Kauber oli murtautumassa läpiajoon ja hänet kaadettiin rangaistuspotkun arvoisesti. Riku Sjöroos iski tasoituksen pilkulta varmasti maalin alakulmaan. Kymmenisen minuuttia tästä ja TPS pääsi iskemään voittomaalin kulman jälkitilanteesta. Juuri vaihdosta kentälle tullut Severi Palmu puski pallon maaliin Ville-Valtteri Starckin ja Lucas Gabrielssonin syötöstä.

– FC Kaarina sai hieman onnekkaasti maalin heti ottelun alussa ja emme löytäneet ensimmäisellä jaksolla avaimia heidän puolustuksensa murtamiseen. Tauolla puhuimme pelaajien kanssa, että pyritään syöttämään ja pelaamaan nopeammin, ja sitä kautta luomaan enemmän mahdollisuuksia maalipaikkoihin. Koko peli oli selkeästi meidän, mutta toisella jaksolla saatiin tehtyä ne maalitkin, B-junioreita luotsaava Tomi Kivikoski kertasi.

B-juniorit jatkavat voiton myötä sarjan piikkipaikalla 42 pisteellä, nyt viiden pisteen kaulalla toisena oleviin kaarinalaisiin. TPS:llä on jäljellä B-poikien SM-sarjaa vielä viisi ottelua, joista seuraava on jo lauantaina 1.9. klo 13.00 Kupittaan 6 kentällä. Tuolloin vastassa on TPV.

– Elokuu oli todella hieno suoritus joukkueelta. Kohtasimme viidesti sarjan kärkipään joukkueita: FC Kaarinan kahdesti, HJK:n niin ikään kahdesti ja vielä OLS:n kertaalleen vieraissa. Kaikista näistä otteluista pystyimme ottamaan voitot. Pyrimme tietenkin jatkamaan loput pelit samaan malliin, mutta tämä on ollut jo tähän mennessä upea kausi B-junioreiltamme. Olen seurannut jo pitkään tämän joukkueen otteita ja täällä pelaa paljon todella lahjakkaita nuoria pelaajia, Kivikoski kehuu ansaitusti.

FC Kaarina yj – TPS B 1-2 (1-0)
2′ FC Kaarina 1-0
56′ Riku Sjöroos 1-1 (rp)
67′ Severi Palmu 1-2 (Starck, Gabrielsson)

TPS:n avaus: Arnold Uschanoff (mv), Jani Jussila, Severi Laaksonen (66′ Palmu), Leevi Puputti,
Aleksi Ojanperä, Matias Hilska (C), Kevin Kauber, Riku Sjöroos, Lucas Gabrielsson, Ville-Valtteri Starck
Vaihdossa: Jere Aalto (mv), Severi Palmu, Joonas Madetoja, Waltteri Peltola, Jesper Kivikoski, Karl Kaasik

Lisää uutisia