Aura Cup täyttää Kupittaan jalkapallokentät jo 17:nnen kerran

TPS juniorijalkapallon järjestämä kansainvälinen juniorijalkapalloturnaus, Aura Cup, järjestetään Turussa nyt jo 17:nnen kerran. Aura Cup alkaa torstaina 27.6. ja turnaus päättyy sunnuntaina 30.6. pelattaviin finaaliotteluihin.

Turnaus järjestetään P8-, P9-, P10-, P11-, P12-, P13- ja P14-ikäluokkien pojille sekä T8-, T9-, T10-, T11-, T12- ja T13-ikäluokkien tytöille. Joitain tyttöjen sarjoja on yhdistetty eri ikäluokkien kesken. Aura Cupin erotuomarit tulevat Turun Erotuomarikerhosta. Nuorimpien ikäluokkien erotuomareina toimivat pelinohjaajat.

Turnauksen otteluita pelataan pääasiassa Kupittaan kentillä, mutta pelejä on kuitenkin myös Lausteen Poropuiston, Parkin ja Kaarinan luonnonnurmi- ja tekonurmikentillä. Turnaukseen osallistuu ympäri Suomea tulevien oman ikäluokkansa huippujoukkueiden lisäksi myös ulkomaalaisia joukkueita. Aura Cupissa pelaa myös 15 ulkomaalaista joukkuetta Latviasta, Liettuasta ja Virosta. Turnaukseen osallistuu yhteensä yli 1.200 pelaajaa taustajoukkoineen, jotka muodostavat yli 100 joukkuetta.

Aura Cupin turnausjärjestelyt vedetään läpi erittäin ammattitaitoisella vastuuhenkilöporukalla, jolla on jo vuosien kokemus turnauksen järjestämisestä. Majoituksesta ja ruokailusta vastaavat koulut sijaitsevat aivan pelikenttien läheisyydessä.

– Isot kiitokset jo tässä vaiheessa Turun kaupungille, jonka tuella tapahtuma pystytään järjestämään. Kenttäolosuhteemme sekä itse turnausjärjestelyt ovat olleet vuodesta toiseen valtakunnan huipputasoa. Turnaus on ollut alusta alkaen kansainvälinen ja näin laadukkaat suomalaisjoukkueet saavat mitata omia taitojaan myös ulkomaisten joukkueiden kanssa. Toivotamme kaikki turnausjoukkueet lämpimästi tervetulleeksi tänne kesäiseen Turkuun, Aura Cupin turnauskoordinaattori Kaisa Alkio toivottaa.

– Kesäinen Aurajokiranta on aivan loistava tutustumispaikka. Samalle viikonlopulle nyt Aura Cupin kanssa ajoittuu tuttuun tapaan Turun Vanhalla Suurtorilla järjestettävät Keskiaikaiset markkinat, jotka houkuttelevat vuosittain yli 150.000 kävijää. Siellä kannattaa ehdottomasti käydä, kun otteluohjelma antaa vaan myöden, Alkio vielä suosittelee.

Lisätietoja Aura Cupista:

Turnauskoordinaattori Kaisa Alkio p. 040-531 8565 tai auracup@tps.fi

Turnauksen kotisivu ja otteluohjelma: https://www.auracup.com/
Aura Cupin Facebook-sivu: https://www.facebook.com/auracup/

Lisää uutisia