Amanda Aatsinki jatkaa mustavalkoisissa

Keskikenttäpelaaja Amanda Aatsinki ja naisten edustusjoukkue ovat solmineet kauden 2022 kattavan jatkosopimuksen. Tuleva kausi on Aatsingin viides edustusjoukkueen puolella.

– Vaikka viime kausi olikin omalta osaltani iso pettymys ja jätti loukkaantumisen takia paljon hampaankoloon, niin jään Tepsiin tietysti hyvillä fiiliksillä. Edellinen kausi jäi pahasti vajaaksi, mutta kentälle päästyä peli kuitenkin kulki mukavasti. Toivotaan, että tulevalla kaudella olin pelikunnossa ja sitä kautta pystyn auttamaan joukkuetta mahdollisimman paljon.

Aatsingin osalta talvi ei ole alkanut toivotulla tavalla, sillä kautta 2021 varjostaneet loukkaantumiset vaativat leikkaushoitoa ja paluu kentille viivästyy aavistuksen verran. Odotukset tulevalle kaudelle ovat kuitenkin korkealla.

– Pääsen ihan lähiaikoina leikkaukseen, jonka jälkeen päästään kuntouttamaan akillesjänne taas pelikuntoon. Olen kuitenkin ollut päivittäin mukana joukkueen toiminnassa. En tietenkään ole tehnyt mitään pallollista, vaan ollut muiden loukkaantumisista kärsineiden kanssa kentän reunalla. Odotan todella paljon sitä, että pääsen taas kunnolliseen pelikuntoon. Tuleva kausi on Palloseuran juhlakausi ja mikä olisikaan parempaa kuin kruunata se nousulla Kansalliseen Liigaan!

 

Lisää uutisia