Alkukesän kyselypilotti saa jatkoa – Me-säätiö ja TPS selvittävät jälleen harrastustoiminnan vaikuttavuutta

Harrastustoiminnalla on valtava potentiaali edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ehkäistä syrjäytymistä. Seurallemme on tärkeää mahdollistaa tasavertaiset harrastusmahdollisuudet harrastajien lähtökohdista riippumatta sekä tarjota harrastajille turvallinen, kokonaisvaltaisesti hyvinvointia edistävä ilmapiiri. Ryhdymme innolla yhdessä lasten, nuorten ja perheiden yhdenvertaisuutta edistävän Me-säätiön ja Palloliiton kanssa selvittämään harrastustoiminnan alueellista vaikuttavuutta! 

Ensimmäinen kyselykierros järjestettiin touko–kesäkuussa, ja nyt olisi aika jälleen vastata kyselyyn. Kyselyyn voit vastata, vaikka et olisi tulloin vastannut, ja jos taas annoit vastauksesi edellisessäkin kyselyssä, toivottavasti osallistuisit kyselyyn myös tällä kertaa! 

Seurallemme on tärkeää taata jäsenistöllemme laadukas ja turvallinen toimintaympäristö. Kyselyllä saamme tärkeää tietoa seurayhteisömme hyvinvoinnin tasosta ja saamme näin lisää työkaluja toimintamme järjestämiseen ja tasavertaisten harrastusmahdollisuuksien tarjoamiseen.

Mitä?

Harrastajamme, tai alle 13-vuotiaiden harrastajien perheet, pääsevät itse raportoimaan toiminnan vaikuttavuudesta perheen taustatietoihin ja harrastajan hyvinvointiin liittyvien kyselyiden kautta. Harrastajamme saavat suoraan sähköpostiinsa kutsun vastata kyselyyn, kutsu toimitetaan Palloliiton seurakirjeen ohessa. Kysely on rajattu alle 18-vuotiaisiin harrastajiin.

Kyselyyn vastaaminen vie vain pari minuuttia ja vastaaminen on täysin anonyymia. Vastaamalla voimme kehittää harrastustoimintaa tukemaan harrastajien hyvinvointia entistäkin paremmin. Suuri kiitos avustasi!  

Miksi? 

TPS Jalkapallolle on tärkeää, että harrastustoiminta tavoittaa laajasti erilaisia perheitä. 

Kysymme harrastajan hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä selvittääksemme harrastustoiminnan vaikutuksia lasten hyvinvointiin. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista. Vastauksia tarkastellaan vain koontitasolla. Vastausaikaa on 20.10. asti. 

Kuka? 

TPS Jalkapallo ja lasten, nuorten ja perheiden yhdenvertaisuutta edistävä Me-säätiö ovat käynnistäneet projektin, jossa selvitetään harrastustoiminnan tavoittavuutta ja positiivista vaikutusta harrastajien hyvinvointiin. Me-säätiö vastaa mittaamisteknologian lisäksi datan käsittelystä ja analysoinnista sekä tarjoaa Seuralle raportit toiminnan tavoittavuudesta ja vaikuttavuudesta.

Valokuva: Tiina Pirilä

Lisää uutisia