Albijon Muzaci jatkaa TPS:ssä

TPS on tehnyt laitahyökkääjä Albijon Muzacin kanssa uuden jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2022. Tuleva kausi on kosovolaiselle jo neljäs TPS-paidassa. Kolmen edellisen kauden aikana Muzaci on pelannut Seurassa 68 sarjaottelua, joista 19 Veikkausliigassa ja loput Ykkösessä. Kaudella 2021 kaarinalaislähtöinen Muzaci iski Ykkösessä kuusi täysosumaa. Kaikkiaan hänellä on tilillään 14 maalia TPS-paidassa liigassa ja Ykkösessä.

– Tämä ei ollut kauhean vaikea päätös. TPS:llä on toimiva organisaatio, täällä on kiva pelata ja kaikki hoidetaan ammattimaisesti. Nyt olen myös saanut jo tässä vaiheessa huomata, että joukkueeseen tulee kovia pelaajia ulkopuolelta, mikä nostaa odotuksia ensi kautta ajatellen, Muzaci kertoo.

– Odotan itseltäni entistä enemmän maaleja ja tehoja. Viime kauden saldoon en ole tyytyväinen, paikkoja riitti suurempiikin lukemiin. Toivottavasti nyt tulee enemmän maaleja ja niiden avulla koko joukkueelle se kaivattu palkinto, nousu Veikkausliigaan. Joukkueen tilanne näyttää nyt paremmalta kuin monesti aiemmin samaan aikaan vuodesta, Muzaci summaa.

TPS:n päävalmentaja Jonatan Johanssonille Muzaci on luonnollisesti jo erittäin tuttu pelaaja. Johansson näkee 25-vuotiaalla Muzacilla olevan potentiaalia parantaa peliään entisestään.

– Olen pitänyt ”Albin” asenteesta ja työnteosta siitä asti, kun yhteistyömme alkoi. Olen tyytyväinen, että pääsimme jatkosopimukseen. Albi tekee aina suuren määrän töitä joukkueen eteen ja on myös kohtalaisen tehokas. Hän kehittyi viime kaudellakin ja uskon, että pystymme edelleen parantamaan esimerkiksi hänen viimeistelyään ja tiettyä rauhallisuutta maalipaikoissa, Johansson kaavailee.

Lisää uutisia