Akatemia: VG-62 vahvempi helatorstain illassa Yläkentällä

Lopputulos:

TPS Akatemia – VG-62 0–1 (0–0)

Ottelun maalit:

74 min 0–1 Samuli Mikkonen

Varoitukset:

TPS Akatemia
50 min Lucas Rapattoni
54 min Raid Amiri
64 min Lucas Rapattoni

VG-62
66 min Samuli Mikkonen
80 min Onni Ojala
81 min Samuli Mikkonen

Kentältäpoistot:

TPS Akatemia
64 min Lucas Rapattoni (toinen varoitus = kentältäpoisto)

VG-62
81 min Samuli Mikkonen (toinen varoitus = kentältäpoisto)

TPS Akatemian kokoonpano:

Olli Hakanpää (MV)
Albinot Rexhepi (72 min Dion Beqiri)
Antti Talvitie
Niklas Harittu (C) (67 min Sina Mostafazadeh)
Onnipekka Pajula
Bertan Bushi
Raid Amiri (67 min Otto Näsi)
Eero Uusitalo (33 min Antti Lundén)
Eraldo Karelius (60 min Leevi Moberg)
Otto Ohvo
Lucas Rapattoni

Erotuomari: Santeri Ojala

Pelipaikka: Turun Urheilupuiston Yläkenttä

Päävalmentaja John Allenin kommentit ottelusta:

”Päivän peli oli kaksijakoinen. Pelasimme hyvän ensimmäisen 45-minuuttisen, jonka aikana loimme viisi erittäin hyvää ja selvää maalipaikkaa, mutta valitettavasti viimeistely ei meiltä onnistunut, mistä maksoimme hintaa toisella puoliajalla.

VG-62 tuli aggressiivisemmin toiselle jaksolle ja aiheutti meille ongelmia erityisesti keskityspalloilla boksiin. Meiltä tippui avausjaksolla puolustaja Eero Uusitalo ja toisella jaksolla puolustaja Albinot Rexhepi pois loukkaantumisten vuoksi. Lisäksi toisella puoliajalla puolustajamme Lucas Rapattoni sai toisen keltaisen ja joutui jättämään kentän. Pelin ratkaisuhetkillä avauskokoonpanon puolustuslinjasta ei ollut jäljellä mitään. Tuskin olen koskaan joutunut muuttamaan asioita näin paljon kesken pelin – lisäksi lopussa yritimme vielä jahdata tasoitusta, kun jouduimme tappiolle.

Myös VG menetti yhden pelaajan ulosajon takia kymmenen minuuttia ennen loppua, jolloin peliä pelattiin taas yhtä monella pelaajalla. Molemmat joukkueet saivat lopussa muutaman paikan, mutta kokonaisuudessaan toisen puoliajan esitys oli meiltä heikko, eikä ollenkaan ensimmäisen puoliajan kaltainen.

Meillä on selvästikin ongelmia maalinteon kanssa, kun olemme nyt pelanneet kolme peliä tekemättä yhtään maalia. Olemme luoneet tilanteita, mutta kaatuneet joko heikkoon viimeistelyyn tai vastustajan maalivahdin huipputorjuntoihin. Tänään VG:n maalivahti pelasi heille pisteet avauspuoliajan torjunnoillaan. Kokonaisuutta katsellen peli oli tänään varsin tasainen, ja siksi onkin pettymys, että jäimme kokonaan pisteittä.”

Seuraava ottelu: Su 28.5. klo 16.00 Peimari UTD – TPS Akatemia, Hakkispaana TN, Sauvo.

Lisää uutisia