”Aika hyvin pojat ovat säilyttäneet rytmin tauon aikana”

TPS palasi viime maanantaina harjoituskentälle päävalmentaja Mika Laurikaisen johdolla. Torstaina ohjelmassa oli jo 11 vs. 11 -peliä ja kentällä nähtiin myös muutama uusi kasvo. TPS:n harjoituksissa nähtiin mm. viime kaudella FF Jaroa edustanut ex-tepsiläinen Jani Virtanen, Käpylän Pallon kasvatti Niko Leskelä, TPV-kasvatti Marcio Severino sekä jo viime kaudella TPS:n treeneissä käynyt SalPan Elmo Heinonen

Päävalmentaja Laurikainen kertoi ensimmäisen viikon ohjelmasta, uusien harjoitusringissä nähtyjen pelaajien taustoista, joukkueen sopimustavoitteista ennen joululomia sekä myös edustusjoukkueen muiden taustajoukkojen tilanteesta.

Myös TPS:n harjoitusotteluiden ohjelma alkaa hahmottumaan. TPS pelaa vielä ennen joulua ainakin SalPaa vastaan perjantaina 11.12. klo 14.15 alkaen. TPS:n treenimatsien ohjelmaan on merkitty myös perjantai 18.12. samaan kellonaikaan kuin viikkoa aikaisemmin, mutta vastus ei ole vielä selvillä. Pelipaikkana on molemmissa tapauksissa Kupittaa vitosen keinonurmi. TPS lähtee parin viikon joululomalle 18.12. Harjoitukset ja harjoitusottelut jatkuvat sen jälkeen taas tammikuun puolella, jolloin vastaan asettuu muun muassa Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilves.

Mika Laurikaisen haastattelu TPS TV:ssä:
http://tpstv.fi/aika-hyvin-pojat-ovat-sailyttaneet-rytmin-tauon-aikana/

Lisää uutisia