AC Oulu-TPS lauantaina

TPS:n todellinen härkäviikko jatkuu taas lauantaina. TPS:n tiukassa ohjelmassa kuluneella viikolla ovat olleet pelit TamU:a vastaan Tampereella ja KuPS:ia vastaan Kuopiossa. Näin ollen Tepsin vieraskiertue jatkuu lauantaina kun TPS matkustaa AC Oulun vieraaksi Castrenin urheilupuistoon.

AC Oulu on pelannut viimeksi viikko sitten lauantaina, joten Oulun valmentaja Juha Malinen on ehtinyt useaan otteeseen kommentoida myös MM-kisoja TV:n puolella. Viime matsissaan oululaiset kaatoivat FC Lahden vieraissa lukemin 0-3. Muutenkin AC Oulu on ollut oivassa vireessa alkukauden aikana on voittanut muun muassa FC Interin ja Hongan.

Sarjataulukossa AC Oulu on komeasti kolmantena ja tehokkaimmat oululaiset pelaajat ovat ikinuori Mika Nurmela (3 maalia ja 2 syöttöä), Jean Fridolin Nganbe Nganbe (1+2) ja Niko Kukka (1+2). Muita jalkapalloväelle tuttuja pelaajia ACO:n riveissä ovat ulkomaillakin pelailleetJanne Hietanen ja Jarkko Hurme.

TPS:n avauksessa kahdessa viime pelissä kirmannut nuori puolustaja Kalle Mäkisellelauantain vastus ei kuitenkaan ole kovinkaan tuttu.

– Ei joukkue mulle kauheasti kerro mitään, mutta pirteästi ovat kautensa aloittaneet. Saadaan varmaan kova matsi ja hyvä päätös tälle viikolle, joka on ollut aika raskas. Eiköhän me tämä klaarata, virkkoo Kalle Mäkinen.

Lisää uutisia