AC Oulu-ennakko: ”Vakiokamaa – intensiteetti nousi tappion jälkeen”

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen avasi jälleen kerran avoimesti TPS:n yleistä tilannetta taas yhden treenikerran jälkeen. Vakiokamaa, sanoi Mika TPS-treeneistä, joissa sapluuna oli pelaajillekin varsin tuttu. Mika harmitteli edelleen Jazz-tappiota, mutta nosti omaan tyyliinsä esiin myös kaikkia positiivisia asioita. Aleksi Ojanperä ja Ilari Mettälä tekevät tuloaan joukkueen vakiopermanenttiin ja myös Albion Ademin lähtö Englantiin on tällä hetkellä erittäin epävarmaa.

Mika avasi myös tällä kaudella tutuksi tullutta uutta SalPa-yhteistyötä ja lopullista pelaajatrafiikkia sen suhteen loppusyksyn suhteen. TPS pelaa seuraavaksi ensi lauantaina Oulussa ja lähtee reissuun kovakuntoisen AC Oulun vieraaksi jo perjantaina. Kuuntele ja näe tällä videolla myös, millä tavalla AC Oulu poikkeaa Laurikaisen mielestä muista Ykkösen vastustajajoukkueista.

Haastattelu TPS TV:ssä:
http://tpstv.fi/ac-oulu-ennakko-vakiokamaa-intentiseetti-nousi-tappion-jalkeen/

Veikkaus tarjoaa Jalkapallon Ykkösen ottelun AC Oulu-TPS suorana VeikkausTV:ssä laauntaina 29.8. klo 15.45 alkaen. Ottelulähetykset sisältävät itse pelin lisäksi myös ennakko-osuudet ja jälkihaastattelut. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 16.00.

Lisää uutisia