AC Oulu -ennakko: ”Koetetaan pitää tahti päällä”

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen pisti tuttuun tapaansa viikon kaikki olennaiset asiat nippuun. Hän kertaili maanantain voitokasta FC Jazz -ottelua sekä koko Ykköstä sarjana ensimmäisen kokonaisen kierroksen perusteella. TPS kohtaa lauantaina AC Oulun Urheilupuiston Yläkentällä klo 18.00 alkaen.

TPS kohtasi oululaiset jo kertaalleen toukokuussa ja silloin tulijaisina oli 0-0-tasapeli ja yksi arvokas vieraspiste. Laurikainen myöntää, että AC Oulu oli tuolloin ehkä hieman lähempänä voittoa. Hän kuitenkin uskoo, että TPS:n viimeaikaiset otteet ovat olleet sen verran vahvoja, että AC Oulua on otettu pieneltä takamatkalta kiinni. Laurikainen kiteyttää TPS:n seitsemän viimeisen ottelun saldon (5-2-0 maalierolla 15-0): ”Koetetaan pitää tahti päällä”.

TPS TV: ”Koetetaan pitää tahti päällä”

TPS:n kokoonpanoon palaa yhden ottelun pelikiellon kärsinyt puolustaja Juri Kinnunen. Sen sijaan toppari Rasmus Holma huilaa ottelun varoitustilin täytyttyä. 16-vuotias hyökkääjä Albion Ademi ei näillä näkymin ole kokoonpanossa mukana loukkaantumisen takia.

Suomen Palloliitto ja Veikkaus tarjoavat Jalkapallon Ykkösen ottelun TPS-AC Oulu VeikkausTV:ssä ja Huuhkaja-TV:ssä monikameralähetyksenä lauantaina 27.6. Ottelu alkaa klo 18.00. Ottelulähetykset sisältävät itse pelin lisäksi myös ennakko-osuudet ja jälkihaastattelut. Ottelun selostaa J-P Jalo.

Yleinen infopaketti ja lippujen hinnat otteluun löytyy täältä. Huom! Päätykatsomot puuttuvat vielä tästä ottelusta. 

TPS:n naisten edustusjoukkue kohtaa puolestaan Kuopion Pallokissat Yläkentällä jo aikaisemmin iltapäivällä klo 15.00 alkaen. TPS:n miesten kausikortilla pääsee molempiin otteluihin. HUOM! TPS:n naisten kausikortilla ja tai naisten Pallokissat-ottelun yksittäisellä ottelulipulla ei pääse TPS:n miesten AC Oulu-otteluun. Yläkentän katsomot tyhjennetään otteluiden välissä. TPS myy klo 17.00 alkaen 5 euron hintaisia pyttipannuannoksia.

Lisää uutisia