AC Oulu -ennakko: ”Hyvällä fiiliksellä lähdetään, nämä on hienoja pelejä”

Ykkösen kausi 2016 on aivan loppusuoralla ja sarjaa on jäljellä enää kaksi kierrosta. Varmaa on ainostaan se, että FC Jazz lähtee hakemaan vauhtia Kakkosesta. Toinen putoaja selviää vasta päätöskierroksilla. Sarjan kärkipäässä on kaikki vielä myös auki, eli suoran nousijan ja liigakarsijan paikat. Toiseksi viimeiselle pelikierrokselle lähdetään lauantaina todella herkullisista asemista. Sarjan kärkipään tilanne on seuraava: JJK 46, TPS 45, AC Oulu 43 ja FF Jaro 41.

TPS kohtaa sarjan toiseksi viimeisessä ottelussaan AC Oulun vieraissa. JJK matkustaa puolestaan Hakan vieraaksi Valkeakoskelle ja FF Jaro kohtaa Tammisaaressa EIF:n. Kaikki ottelut alkavat lauantaina 15.10. klo 15.00.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen johti joukkueensa harjoituksia torstaina. Joukossa viiletti mukana myös puolustaja Miro Tenho. Hänen pelaamisensa Oulussa on kuitenkin vielä epävarmaa.

Ennakko TPS TV:ssä: http://tpstv.fi/ac-oulu-ennakko-hyvalla-fiiliksella-lahdetaan-nama-hienoja-peleja/

TPS-kannattajat järjestävät matkan Ouluun ja pohjoiseen on lähdössä hyvänkokoinen ja taatusti äänekäs kannattajaryhmä. Niille TPS:n kannattajille, jotka eivät pääse Oulun reissulle mukaan, tarjoutuu mahdollisuus nähdä ottelu Ravintola Pikku-Torren screeniltä klo 15.00 alkaen.

Ottelu näkyy myös Huuhkaja-TV:n ja VeikkausTV:n välityksellä. Lähetys alkaa klo 14.45. Ottelun selostaa Juhopekka Pietilä.

Lisää uutisia