AC Kajaani -ennakko: ”Sieltä haetaan voittoa ja jatkopaikkaa”

TPS kohtaa oman Suomen Cupin alkulohkonsa viimeisessä ottelussa AC Kajaanin. Ottelu alkaa Kajaanin Pallohallissa lauantaina 16.2. klo 19.00.

TPS voitti kaksi ensimmäistä otteluaan Suomen Cupissa. Ensin kaatui TPV 2-0 ja sen  jälkeen EIF 3-1. Nämä molemmat voitto-ottelut pelattiin Turun Javenture-Areenalla. Viime lauantaina TPS koki ensimmäisen tappionsa, kun KTP oli Kotkan Arto Tolsa -areenalla parempi lukemin 3-2.

AC Kajaani on pelannut vasta kaksi ottelua Suomen Cupin alkulohkossa ja hävinnyt ne molemmat. Ensin KTP löi kainuulaiset 4-1 ja sen jälkeen TPV riepotteli AC Kajaania oikein olan takaa voittaen peräti 6-0.

Laitahyökkääjä Albijon Muzaci pelaa ensimmäistä kauttaan TPS:n riveissä. 22-vuotias Muzaci on aidosti innoissaan alkaneesta kaudesta TPS-paidassa. Hän pääsee nyt keskittymään ensimmäistä kertaa urallaan täysipainoiseen harjoitteluun.

Muzacin sopeutumista raitapaitaan on helpottanut jo SalPa:n paidasta tuttu päävalmentaja Tommi Pikkarainen sekä TPS:n erinomainen joukkuehenki. Muzacin mukaan TPS:n ainoa tavoite Suomen Cupin alkulohkon viimeisessä ottelussa on voitto ja sitä kautta jatkopaikka. Hän ei aliarvioi kuitenkaan AC Kajaania millään tavalla, vaikka kainuulaisten otteet eivät ole toistaiseksi juurikaan vakuuttaneet.

Muzacin haastattelu TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/ac-kajaani-ennakko-sielta-haetaan-voittoa-ja-jatkopaikkaa/

TPS:n alkulohkossa on jatkoonpääsyn suhteen kaikki vielä auki. On edelleen myös mahdollista, että tämän hetken kärkikolmikko, KTP, TPS ja TPV, ovat kaikki tasapisteissä alkulohkon jälkeen. Sen jälkeen aletaan mittailemaan maalieroja ja tehtyjä maaleja. Myös EIF ja AC Kajaani voivat myös vielä sekoittaa pakkaa, mikäli niidenkin voittosarakkeisiin tulevat ensimmäiset merkinnät.

TPS lähtee Kajaaniin vasta lauantaiaamuna, joten reissusta tulee pitkä ja raskas. TPS lähtee Kajaanista takaisin kohti Varsinais-Suomea varsin pian ottelun jälkeen. TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkaraisella on jonkin verran pohdittavaa joukkueensa kokoonpanon suhteen.

– Totta kai tavoitteena on voitto, mutta raskashan reissusta tulee. Mika Mäkitalo, Julius Perälä ja Mika Ääritalo ovat varmuudella poissa. Mistään vakavammasta ei kenenkään kohdalla ole kuitenkaan kyse. Lisäksi Kristian Heinolainen ja Joakim Latonen ovat vielä kysymysmerkkejä, Pikkarainen listaa.


AC Kajaani-TPS-ottelua voi seurata myös suorana lähetyksenä Ruutu+ -palvelusta: https://www.ruutu.fi/stream/3352486

HUOM! Jos et ole vielä Ruudun asiakas, saat palvelun ensimmäisen kuukauden veloituksetta koodilla SC19TPS
Lahjakortin voi aktivoida osoitteessa https://kauppa.ruutu.fi/lahjakortti

Tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hintaan 9,95 €/kk.

Lisää uutisia