Äänestetään Reijo Muuriaisniemestä Vuoden huoltaja!

TPS:n naisten liigajoukkueen huoltaja Reijo Muuriaisniemi tuli mukaan raitapaitojen toimintaan vuonna 1995, kun oma Antti-poika liittyi seuraan pelaamaan. Reijo on toiminut erilaisissa huoltotehtävissä TPS:ssä siis jo lähes 20 vuoden ajan.

TPS:n naisten liigajoukkueen huoltajana hän toimii nyt viidettä kauttaan ja vastaa huoltotehtävistä käytännössä yksin. Reijo on paikalla aina, kun TPS:n naisten liigajoukkue pelaa tai harjoittelee.

Suomen Palloliitto ja Cramo Oy etsivät parhaillaan Suomesta Vuoden huoltajaa ja TPS on ilmoittanut Reijo Muuriaisniemen kisaan mukaan. Kilpailun finalistit julkaistaan elokuussa ja finalistien valintaan vaikuttavat paikallisten Palloliiton piirien muodostaman tuomariston päätösten lisäksi ehdokkaiden keräämät tykkäämiset Facebookissa ja aktiivisuus sosiaalisessa mediassa. Eli liity Reijon tykkääjiin facebookissa nyt heti tästä linkistä.

Vuoden 2013 huoltajan valitsee lopulta kansa. Vuoden huoltaja palkitaan upealla matkalla Ranskaan seuraamaan MM-karsintaottelua Ranska–Suomi yhdessä suomalaisen huoltajalegenda Gunnar Yliharjun kanssa. Lisäksi Vuoden huoltajan oma joukkue saa 1 000 euron varustelahjakortin.

Linkki kilpailun sivuille: http://www.huoltopelaa.fi/

Lisää uutisia