A-juniorit takaisin sarjakärkeen OLS-voitolla

TPS:n A-juniorit jatkoivat vakuuttavia otteitaan A-poikien SM-sarjassa. OLS kaatui Kupittaalla sateessa ja tuulessa lukemin 4-2 (3-2). TPS:n maalit taiteilivat Jere Uusitalo kahdesti sekä Viljami Alho ja Dardan Sadiku kertaalleen.

– Tapahtumarikas peli oli. Kun 33. minuuttia oli pelattu, niin tilanne oli 2-2. Siinä vaiheessa peli olisi voinut kääntyä ihan kenelle vain, niin tasainen peli oli. Onneksi saimme tehtyä kolmannen maalin sitten juuri ennen puoliaikaa. Oikeastaan sen jälkeen tämä oli meidän peli ihan toisen jakson alusta lähtien. Meille tuli kuitenkin aika vaikea vaihe, vaikka teimmekin neljännen maalin, mutta peli ei ollut ihan meidän kotrollissa. Viikko on ollut raskas pelaajien osalta. Pojat ovat olleet Auracupissa paljon jeesaamassa, joten se toki vaikuttaa myös. Pienellä tuurillakin saatiin kuitenkin hyvä 4-2 voitto. OLS on pelannut viime aikoina hyvin ja pelasi myös tänään, TPS:n A-junioreiden päävalmentaja Matthias Ahonen summasi ottelun jälkeen.

– Tämän joukkueen vahvuus on kyllä se, että pystymme kääntämään tiukatkin pelit meille voitollisiksi. Se osoittaa, että joukkue on hyvä niin fyysisesti kuin henkisestikin, Ahonen vielä kiitteli joukkueensa otteita.

A-junioreilla on nyt takanaan seitsemän voittoa ja vain yksi tappio. OLS-voitolla joukkue nousi myös takaisin sarjakärkeen 21 pisteellä. A-junnujen seuraava peli on heti tiistaina 2.7. kun joukkue matkaa Vaasaan VIFK:n vieraaksi.

TPS A – OLS 4-2 (3-2)
22′ Jere Uusitalo (Sjöroos) 1-0
23′ OLS 1-1
32′ OLS 1-2
36′ Jere Uusitalo 2-2
42′ Viljami Alho 3-2
69′ Dardan Sadiku (Sjöroos) 4-2

TPS:n avaus: Lauri Tulla, Jeremias Kaari (37′ Nyroos), Joona Jussila, Atte Holmberg, Dardan Sadiku (81′ Tulla M.), Viljami Alho, Jere Uusitalo (70′ Ates), Jonni Peräaho, Lucas Gabrielsson, Riku Sjöroos, Henri Forsström
Vaihdossa: Arsalan Azizi, Jami Virtanen, Valtteri Koski, Matias Tulla, Erol Ates, Kai Nyroos

Kuva: Jukka Puputti (kuvassa Riku Sjöroos)

Lisää uutisia