P7 (2017)

Ikäluokan valmennuksesta vastaa kokenut lasten valmennuksen ammattilainen Matthias Ahonen. 2017-syntyneiden ikäluokka aloittaa joukkuetoimintansa tammikuussa 2024. Tytöt ja pojat harjoittelevat samaan aikaan, mutta harjoituksen sisällä omissa ryhmissään. Tytöillä on siis oma harjoitus- ja peliryhmänsä, mutta halutessaan tytöt voivat osallistua toimintaan myös poikien ryhmissä.

Joukkue harjoittelee talvikaudella 2-3 kertaa kertaa viikossa. Voit siis osallistua kahteen tai kolmeen harjoitustapahtumaan.

HUOM! Toimintaan tarvitaan mukaan myös apuvalmentajia vanhemmista!

Harjoitusajat ja -paikat talvikaudella

Maanantaisin klo 17:00-18:00 LähiTapiola Areena (Nummisuutarinkatu 3, Turku)

Torstaisin klo 17:00-18:00 Impivaaran jalkapallohalli (Eskonkatu 1, Turku)

Sunnuntaisin 13:00-14:00 Impivaaran jalkapallohalli (Eskonkatu 1, Turku)

LähiTapiola Areena on ylipainehalli, jossa lämpötila on talvikaudella selvästi alle 10 astetta. Impivaaran jalkapallohalli on kiinteä, lämmin sisähalli.


 

Liittyessään seuran jäseneksi henkilö sitoutuu maksamaan seuran ja joukkueen maksut. TPS Juniorijalkapallo ry:n hallitus päättää maksujen suuruuden vuosittain.

Maksujen perusrakenne on:

  • Toimintamaksu: seura laskuttaa pelaajiltaan toimintamaksua, jonka voi jakaa joko kuukausieriin tai vaikkapa kahteen erään.
  • Olosuhdemaksu (talvikausi): toimintamaksun lisäksi talvikaudelta laskutetaan olosuhdemaksua, jonka lisäksi joukkue kerää omaa maksuaan kattaakseen kulut, jotka eivät sisälly toiminta- ja olosuhdekuluihin.
  • Jäsenmaksu: kaikki seuran pelaajat maksavat vuosittain määriteltävän jäsenmaksun (2024: 30 €/vuosi)

 

Toimintamaksut marraskuu 2023 – lokakuu 2024 / kaikki juniori-ikäluokat

  • 72 €/kk

 

Olosuhdemaksu marraskuu 2023 – maaliskuu 2024

  • 30 €/kk

 

Jäsenmaksu 2024

Seura laskuttaa kerran vuodessa kaikilta pelaajajäseniltään (sekä kannatusjäseniltään) jäsenmaksun, jonka suuruus määritellään vuosittain TPS Juniorijalkapallo ry:n syyskokouksessa syys-lokakuussa. Vuoden 2024 jäsenmaksu 30 € laskutetaan huhtikuussa 2024.

 

Lisätietoja maksuista löydät täältä.

Tältä sivulta löydät lisätietoja joukkuetoiminnastamme ja pystyt ilmoittautumaan mukaan. Ennen ilmoittautumista tutustu ohjeisiimme:

 

Ilmoittautumislomake.

HUOM – uusi pelaaja: ota aina ennen ilmoittautumislomakkeen täyttöä yhteyttä ikäluokkasi vastuuvalmentajaan tai joukkueenjohtajaan.

Vastuuvalmentaja

Matthias Ahonen | matthias.ahonen@tps.fi | +358449866912 (1.1.2024 alkaen)

Joukkueenjohtaja

 

Tulospalvelulinkit

Sosiaalinen media