Yleinen infopaketti to 1.7. TPS - HJK Klubi 04 -otteluun

28.06.2021 22:00

TPS:n seuraava kotiottelu pelataan tämän viikon torstaina 1.7., kun Kupittaan Veritas Stadionille TPS:n vieraaksi saapuu HJK Klubi 04. TPS - HJK Klubi 04 alkaa to 1.7. klo 18.30. Portit aukeavat klo 17.30.

Ottelutapahtumia koskevat viranomaisrajoitukset ovat poistuneet. Ottelutapahtumat järjestetään kuitenkin edelleen tartuntatautilain ja viranomaisohjeiden mukaisesti.

Huomioitavaa!

- Ottelutapahtumaan ei saa osallistua, jos on vähäisiäkin hengitystieinfektion oireita
- Hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta on huolehdittava
- Kasvomaskien käyttöä suositellaan edelleen tilanteissa, joissa lähikontaktia ei voi välttää
- Turhaa oleskelua sisätiloissa pyritään välttämään
- Stadionilla on ottelupäivänä lipunmyyntipiste jälleen auki, mutta jonojen välttämiseksi suositellaan lipun ostoa ennakkoon Tiketistä.
- Stadionilla ainoastaan korttimaksu
- TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla pääsee katsomaan ottelua. Pääsylippu otteluun on noudettava stadionin lipunmyyntipisteeltä
- Pandemiatilanteen muuttuminen voi aiheuttaa muutoksia ottelutapahtumajärjestelyihin

Katsomot ja sisäänkäynnit

Sisäänpääsy Veritas Stadionin pääkatsomoon tapahtuu joko Marli Areenan puoleisesta päädystä tai Blomberginaukion puoleisesta päädystä. VIP- ja aitioasiakkaat saapuvat otteluun sisään Blomberginaukion päässä sijaitsevat VIP-sisäänkäynnin kautta (hissiaula Veritas Stadionin pääkatsomon kulmassa).

Kausikorttilaiset

Erillistä ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Kausikorttilaisten oma kausikorttipaikka on jälleen normaalisti voimassa. Halutessaan kuitenkin kausikorttilainen voi siirtyä väljemmälle alueelle istumaan.

Irtolipunmyynti

TPS – HJK Klubi 04 -ottelun lipunmyynti aukeaa ti 29.6. klo 10.00: https://www.tiketti.fi/fc-tps-hjk-klubi-04-veritas-stadion-turku-lippuja/75804?b=1

Lipunmyynti ennakkoon tapahtuu ainoastaan Tiketin verkkosivujen ja myyntipisteiden kautta, TPS-toimisto on toistaiseksi kiinni. Pelipäivänä stadionin lipunmyynti aukeaa klo 17.30. Jonojen välttämiseksi suositellaan kuitenkin lipun ostoa ennakkoon Tiketistä.

Lippujen hinnat:

Aikuinen 20 € / 18 € / 15 €* [normaali / S-etu / *ennakko]
Opiskelija/eläkeläinen/työtön 15 € / 13 € / 10 €* [normaali / S-etu / *ennakko]
Nuoret 12-17v 10 € / 8 € / 7 €* [normaali / S-etu / *ennakko]
Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

* Ennakkolippujen myynti päättyy ottelua edeltävänä päivänä klo 23.59.