TPS TV: Maalikooste FC Honka-TPS -harjoitusottelusta

Kiitos Hongan kuvauksen, TPS TV:seen on nyt lisätty maalikooste perjantaina Espoossa pelatusta harjoitusottelusta FC Honka-TPS. Ja maalejahan ottelussa nähtiin – yhteensä 12 kappaletta!

Edustusjoukkueen pelaajista koostunut ryhmä hoiti ensimmäisen puoliajan lukemin 1-4. TPS:sta maalinteossa onnistuivat Mikko Hyyrynen, Dennis Okaru ja Aleksi Ristola kahdesti. Toiselle puoliajalle joukkueen kokoonpano vaihdettiin täysin. Pääosin nuorista TPS-pelaajista koostunut ryhmä oli puolestaan hieman vaikeuksissa Hongan kanssa ja toinen jakso menikin kotijoukkueelle 7-0. Ottelun tarkoituksena oli kuitenkin myös hankkia arvokasta kokemusta nuorille pelaajille ja sitä varmasti saatiinkin.