TPS on valmiina Ykköseen – koossa on 26 pelaajasopimusta

TPS:n miesten edustusjoukkue on koossa sopimuspelaajien ja taustojen osalta Jalkapallon Ykkösen kaudelle 2019. TPS:n viimeiset uudet sopimuspelaajat ovat toppari Aldayr Hernández sekä puolustavan keskikenttäpelaajan ja topparin rooleihin istuva Jessy Lando.

Aldayr Hernández tulee Kolumbiasta ja hän on pelannut viimeksi Libanonissa. 23-vuotias keskuspuolustaja on pelannut urallaan myös yhden ottelun Kolumbian U20-maajoukkueessa sekä kolme ottelua kotimaansa U21-maajoukkueessa. Aldayrin kummiyritys on Ravintola Bassi.

Jessy Lando on pelannut urallaan Belgian ja Kreikan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. 26-vuotias Lando on käynyt aikanaan läpi ateenalaisen Panathinaikoksen nuorisoakatemian. Landolla on Ranskan ja Kongon passit, mutta hän on kasvanut Pariisissa.

Lisäksi TPS:n GANT-Akatemian pelaajista hyökkääjä Onnipekka Pajula kuuluu jatkossa entistä tiiviimmin edustusjoukkueen rinkiin. Kesäkuussa vasta 16 vuotta täyttävä Pajula viimeisteli TPS:n edustuksen paidassa viime lauantain harjoitusottelussa kaksi maalia Rauman Pallo-Iirojen verkkoon. Pajula sekä ensi kesänä hollantilaiseen FC Groningeniin siirtyvä Nikolas Talo ovat harjoitelleet alkuvuoden aikana jo kerran viikossa edustusjoukkueen mukana.

Onnipekka Pajula pelasi alkuvuodesta TPS:n P17-ikäluokan joukkueessa, joka selvitti tiensä kahden kauden tauon jälkeen ikäluokan varsinaiseen SM-sarjaan. Pajula viimeisteli SM-karsinnoissa yhdeksässä ottelussa yhteensä 12 maalia.

Uusien pelaajien kuvia median käyttöön

TPS:llä on koossa nyt yhteensä 26 pelaajasopimusta kaudelle 2019.

– Koko joukkue ja taustaryhmä ovat nyt koossa. On hieno asia, että saimme Aldayrin ja Jessy Landon sopimuksetkin nyt kuntoon. Pajula on nuori ja lupaava oman seuran kasvatti, joka on antanut lyhyen ajan sisään viitteitä tulevasta. Joillekin pelaajille haemme varmasti peliaikaa vielä muualta. Lisäksi meillä on sellaisia pelaajia, jotka eivät ole vielä vähään aikaan valmiina sarjapeleihin. Koko joukkue on harjoitellut talvi- ja kevätkauden erittäin hyvällä moraalilla, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen kiittelee.

TPS:n sopimuspelaajat kaudella 2019:

Miikka Mujunen, Anton Lepola, Otto Schultz, Rasmus Holma, Aldayr Hernández, Kristian Heinolainen, Tatu Varmanen, Sami Rähmönen, Julius Perälä, Jessy Lando, Jesper Karlsson, Jonni Peräho, Juho Montola, Alim Moundi, Mika Mäkitalo, Matej Hradecky, Tomas Hradecky, Joakim Latonen, Jani Virtanen, Juho Salminen, Oskari Jakonen, Solomon Duah, Eliécer Espinosa, Onnipekka Pajula, Albijon Muzaci ja Mika Ääritalo.

TPS:n taustaryhmä:

Tommi Pikkarainen (päävalmentaja), Joonas Laurikainen (valmentaja), Mikko Hyyrynen (fyysinen valmentaja), Mikko Känkänen (maalivahtivalmentaja), Tapani Elmeranta (huoltaja), Juha Pyyhtiä (huoltaja), Markus Kemppainen (fysioterapeutti), Jani Tuomala (joukkueenjohtaja), Tapio Hirvaskari (joukkueenjohtaja) ja Tuomas Sonck (videokoordinaattori).

Lisää uutisia